viktminskning träning Detta kan vara det bästa råd du någonsin får

gå ner i vikt utan diet Detta kan vara det bästa råd du någonsin får

Jag frågade en medarbetare om hon någonsin fick collywobblesna.

Hon log och nickade ja. Jag sa att jag hade en mild dos av dem och trodde vid den tidpunkten att mina bihålor var ansvariga. Min näsa och mina knän går upp på mig när vädret tar en cool, fuktig och ogynnsam tur. Tyvärr, vad jag trodde var en sinus fiasko har förvandlats till vad olycklig crud går runt. Det var ganska dåligt för en dag eller så, men nu är tålamod. Jag är okej så länge som hosta och kittling som orsakas av nösrippen inte väcker mig av en sund sömn.

Det är alltid lugnande när jag kan säga dumma saker till människor, och de uppskattar det. Några av de bästa råd som jag någonsin har fått kom från läkare, inklusive den senaste som sa att mina hjärtmuskler är starka, men jag borde gå ner i vikt och sluta röka, två saker jag har gjort flera gånger i mitt liv.

Jag röker inte för närvarande, förutom en gång i stort för sociala ändamål. Att ge upp cigaretter har aldrig varit ett problem för mig. Förlora vikt, inte så mycket.

Minne tjänar mig att min första exponering för en läkares sårbarhet kan hänföras till Dr Robert McCoy, och det kom inte länge efter att jag förlorade en njure i gymnasiet.

Han sa att jag skulle trivas på bara en njure, något som jag ibland berättar för folk som är på väg att förlora en till odödlig cancer eller någon annan lidande eller, när det gäller en vän, donera den till sin far.

‘Titta på mig’ säger jag (vid 6 2 och 230 pund). ‘Jag har blivit bra på bara en i 50 år. Tänk bara hur stor och stark jag skulle vara om jag hade två av dem. ‘ Det verkar som att tänka sig lugnt.

Doc McCoy berättade också för mig att min kropp inte skulle kunna eliminera avfallet så effektivt som det en gång gjorde, jämför det med en bil med ett enda avgasrör i motsats till dubbla avgaser.

Jag skulle tröttna snabbare än de flesta andra människor, så jag borde sluta och vila när det behövs och skulle snart återgå till det normala.

Han sa också att jag borde hålla min återstående njure spolas ut.

‘Öl är bra för det,
viktminskning träning Detta kan vara det bästa råd du någonsin får
‘ sa han.

Nu var det 1963. Föreställ dig vad som skulle hända idag om en läkare rekommenderade ett 15 årigt barn att dricka öl. De politiskt korrekta försvararna av Amerikas barn skulle komma ner på honom med mer raseri än alla hundar i Hades.

Men tänk på det: Tänk dig inte över dig själv och drick öl. Hur enkelt men ändå djupt är det här? De flesta kommer att gå hela livet och aldrig höra någonting för att matcha det.

Mer bra råd kom från Dr. Guy Fiscus, som var min läkare tills han gick i pension till skidbackarna ut västerut.

Jag beundrade den mannen enormt. Han bad om ursäkt för att jag rekommenderade att jag inte skulle gå till Myrtle Beach på en golfresa två dagar efter att han hade haft en gallblåsanattack. Han sa att han hade varit för konservativ och jag sa till honom att det var okej. Jag skulle hellre få honom att vara konservativ än ta risker med min hälsa.

Han hade sagt att jag skulle stanna hemma, men kirurgen (Dr Richard Snider) sa att jag kunde gå. möjligen påverkat av att hans partner i praktiken gick med oss. (Varje gång en kirurg säger att jag inte behöver en operation, så är det bra. Dr Snider gjorde ittwice.) Doc Fiscus var en bra kille. Jag frågade honom om vad som snart blev en ökänd episod som visade sig på ett av sjukhusen. gör det i vad jag tyckte var ett humoristiskt sätt.

‘Jag hörde det, men ingen aning,’ sa han med skratt. ‘Låt oss gå och fråga tjejerna på kontoret. De ‘vet’. Och de gjorde det.

Här har något annat Dr Fiscus sagt till mig: Om det kommer och går, så kommer det slutligen att gå för gott. Om det kommer och stannar och blir värre, kan du göra något åt ​​det.

Det har varit bra råd, och jag har följt det. med ett undantag, med en före detta flickvän som kom, stannade och blev värre.

Jag var inte klok i den ansträngda åldern för att inse att Docs råd också kunde gälla för kvinnor. (Lyckligtvis kom en annan flickvän i tid för att hjälpa mig att uppnå en fullständig rehabilitering.) Sena doktor Leo Ley var en bra vän. Han kallade mig ‘Zorro’ på grund av den tiden jag nästan skärmade honom med en fiskespole.

En vinterdag var jag så sjuk med influensan att jag inte kunde hålla nere. Så sjuk, faktiskt att den kvinna som nu är min före detta fru, tog synd på mig och erbjöd sig att se dok Ley på Sacred Heart Hospital för att fråga om han kunde ge mig något.

När hon kom tillbaka till huset gav hon mig det konstigaste jag någonsin såg hennes bildskärm. (Vi hade hållit företaget för en tid och var gifta, så jag fick se några väldigt konstiga utseende på det vackra ansiktet. Hon påminde mig alltid om Crystal Gale, förutom utan all smink.) ‘Hur bra känner du Dr. Ley?’ hon frågade.

Jag sa att vi var vänner. Vi hade varit på två fisketurer till Kanada och gjorde några andra saker tillsammans, och han fick mig in i den internationella ordningen för gamla Bastarder.

Vid den här tiden måste du veta att när någon inte är tillräckligt bra för att ta mediciner eller näring genom munnen eftersom det kommer att avvisas summa av magen,
viktminskning träning Detta kan vara det bästa råd du någonsin får
finns det två andra metoder för att få dem in i människokroppen.