viktminskning recept Det överraskande antalet Derby-folk som fortfarande tittar på tv i svartvitt

mat för att gå ner i vikt Det överraskande antalet Derby-folk som fortfarande tittar på tv i svartvitt

frontpageNewsDerby NewsIn the NewsThe förvånande antal Derby-folk som fortfarande tittar på TV i svart och vitt. De tittar på spektakulära shows som Planet Earth i monokrom14: 30, 27 juni 2017Uppdaterad15: 07, 27 juni 201738 tittar folk i Derby fortfarande på svartvita tv-apparater (Bild: Getty) Mark Whitehouse, tv-licensansvarig för East Midlands, sa: ‘Det är påfallande att i en tid med HD-TV och spektakulära sanna till livsbilder finns det fortfarande över 8 000 tittare, däribland 38 i Derby, innehåll att titta på spektakulära program som Night Manager och Planet Earth i svartvitt. ‘Oavsett om du tittar i svartvitt på en 50-årig TV-apparat eller i färg på en surfplatta, måste du omfattas av en TV-licens för att titta på eller spela in program som de sänds. Du måste också omfattas av en tv-licens för att ladda ner eller titta på BBC-program på iPlayer, på vilken enhet som helst. ‘Revealed: Hur Derby City Council vill ha en ersättning för församlingsrummen att titta på När siffrorna avslöjar Även om det kan finnas liv i den äldsta TV-utrustningen än, visar BBC-statistiken att nya tekniker förändrar det sätt som många av oss tittar på TV. Mer än 500 familjer hade en färg-TV-serie 1967 när australiensiska John Newcombe tog Wimbledon Mens ‘title.Comparatively mer än nio miljoner människor inkomna för att se Andy Murray tävla på titeln förra året, med BBC iPlayer som spelar in den högsta unika webbläsarens räckvidd på rekord, med i genomsnitt 19,9 miljoner unika webbläsare varje vecka i juni 2016.Likt oss på FacebookFölj oss på TwitterDaily NewsletterHealthBaby sovhjälpmedel kan faktiskt sätta barn i fara varnar barnsäng död välgörenhet En barnsäng död välgörenhet varnar alla föräldrar med barn att inte använda vissa sömnhjälpmedel som de faktiskt sätter välfärden av tots i fara. När Ken Dodd berättade för Derby Telegraph varför han fortfarande älskar scenen Ken Ken Dodd har gått iväg vid 90-talets Celebs TVHow tickled vi var: 15 av sena herrn Ken Dodds roligaste skämt ‘Tror jag på säkert sex? Självklart gör jag det. Jag har en räcke runt sängen. ‘
viktminskning recept Det överraskande antalet Derby-folk som fortfarande tittar på tv i svartvitt