viktminskning piller Devil s rekommenderade tips för viktminskning

gå ner 5 kg på en månad Devil s rekommenderade tips för viktminskning

Allt du behöver göra är att söka på internet och du hittar nästa stora viktminskningstips. En del av informationen är stor och en del av det är verkligen dåligt. Hur känner du skillnaden men? Allt du vill göra är att gå ner i vikt och snabbt. Du gillar att många andra kan vara desperata att gå ner i vikt och djävulen vet det så han trodde att han skulle röra sig med ditt sinne lite och ge dig sina mördare viktminskningstips.

Förlora vikt är en känslomässig ansträngning och vi har kämpar, vi blir frustrerade, vi hoppar från en hälsosam viktminskning diet till nästa. Vi försöker också fokusera på nischdelar av vår kost eller viktminskning som tänker att detta kommer att vara botemedel mot våra viktproblem. Vi tror att vi har löst problemet och sedan dyker upp ett annat mysterium och vi hoppar över till det problemet.

Allt vi gör är att jaga efter viktminskningstekniker och utvecklar aldrig en solid näringsbas. Så vad djävulen gjorde var han gjorde viktminskningstipsen upp och ner. Han visar att du kommer att hoppa från en strategi till nästa utan att någonsin ge någon av dem en solid insats eller faktiskt utveckla goda hälsosamma matvanor.

Om du skulle följa djävulens råd så vill han att du ska följa dessa ‘mördare’ viktminskningstips.

1. Sitt på soffan minst 5 timmar om dagen och titta på TV.

2. Ät kakor och kakor 3x om dagen.

3. Ät stekt mat vid varje måltid.

4. Vid varje måltid äter alla kolhydrater. Inget magert mager protein eller fett. Bara kolhydrater hela tiden.

5. Ät senat kväll med hög kalori desserter varje natt 7 nätter i veckan.

6. Träna inte alls

7. Gör så lite aktivitet som möjligt. Ju mer aktivitet du gör, desto mindre sannolikt är du att gå ner i vikt.

Följ dessa ‘Killer’ viktminskningstips från djävulen och han säger att du kommer att förlora mycket vikt. Jag föreslår att du helt enkelt gör motsatsen till djävulens viktminskningstips.

Ibland tänker vi över tyngdförlust och glömmer många av grunderna i en övergripande hälsosam tunn kropp. Tänk enkelhet och se till att du gör de enkla och grundläggande sakerna när det gäller att gå ner i vikt. Du kan överraska dig själv och finna att du går ner i vikt.

Efter hälsosam kostråd är steg 1 att gå ner i vikt. Du kommer aldrig permanent att gå ner i vikt om du aldrig utvecklar din näringsbasen. Du kommer att gå från en strategi till nästa. Ett annat problem kommer att dyka upp och du kommer att hoppa över till det när du bara har fixat ett problem. Du kommer aldrig att uppnå permanent viktminskning.

Behärskar de fasta näringsprinciperna att all viktminskning måste byggas på och sedan fokusera på problemområden eller påskynda din viktminskning. Jag gav dig bara sju principer ovan.
viktminskning piller Devil s rekommenderade tips för viktminskning