viktminskning Detta tips är bättre än att skära kolhydrater

gå ner i vikt snabbt piller Detta tips är bättre än att skära kolhydrater

Dina nyheter hur du vill ha det.

På språng och ingen tid för att avsluta den historien just nu? Dina nyheter är platsen för att du kan spara innehåll för att läsa senare från vilken enhet som helst. Registrera med oss ​​och innehållet du spara kommer att visas här så att du kan komma åt dem för att läsa senare.

Rural Driven Motoring Photos Pussel QuizzesCrime Politik Hälsa Utbildning Miljö NZ Herald Focus Premium Indepth InfographicsWeather NZH Lokal fokus Den nordliga advokaten The Northland Age The Aucklander Hamilton News Bay of Plenty Times Hawke s Bay Today Rotorua Daily Post Wanganui Chronicle Stratford Press Manawatu Guardian Kapiti News Horowhenua Chronicle Te Awamutu Courier Commonwealth Games s Scen RugbyFootball Netboll Basket Golf Motorsport

Segling Hockey Tennis Skålar UFC Parker v Joshua Atletik Triathlon Racing Amerikanska s Small Opinion Personlig Finans Valuta Bord Ekonomi Deloitte Top 200Herald Homes Sann Commercial Spy TV Filmer Böcker Musik Kultur Sidorört Mode Skönhet Mat Dryck

Förhållanden Välbefinnande Husdjur Djur Bita Viva Canvas Horoskop Afrika Americas Asien Europa Europa Mellanöstern NZPacific Sudoku Codecracker Crosswords Ordsök Dagliga frågesporter

Super Rugby All Blacks Lions Tour Rugby Champs NPC Six Nations Black Caps Inhemsk Cricket F1 V8 Rally Indycar Cyklar Speedway GT NASCAR Drifting Driven Recept Restaurangrecensioner

Känna sig att gå ner i vikt, många slimmare tror att nyckeln till framgång är att följa en kolhydratfri plan som Atkins diet.

Men forskare säger att det bästa sättet att bota dessa kurvor är en låg fetthalt.

Medan skärning av kolhydrater leder till mer viktminskning, hjälper en låg fet diet att människor förlorar flabben som är mest skadliga för hälsan, fann forskare.

Experter sa att de hoppas att upptäckten kommer att hjälpa till att skingra myten att kolhydrater som potatis och bröd är speciellt fetma. De sa: ‘Konsumenterna kan sluta slå sig upp för att ha en måttlig mängd kolhydrater i det dagliga livet.’ Fetma är en störning av överskott av kroppsfett och förlust av fett är vad som är viktigt för hälsan. ‘I den första studien av dess snälla, forskare från den amerikanska regeringens hälsoforskningsarm pitted en låg carb diet mot en låg fetthalt.

De 19 överviktiga deltagarna åt samma antal kalorier på båda dietplanerna men förlorade lite mer vikt på den låga carbdieten men troligen för att de förlorade mer vatten. Men den låga fettdieten hjälpte skur mer av kroppsfettet som skadar hälsan.

Faktum är att nästan dubbelt så mycket kroppsfett smälte bort på låg fetthalt, rapporterar tidningen Cell Metabolism.

Forskare Kevin Hall, från National Institute of Diabetes och matsmältnings- och njursjukdomar, sa att ‘inte alla kalorier skapas lika när det gäller kroppsfettförlust’. ‘Medan människor kan ha varit mer glada att se större viktminskning med carb-begränsad kost, var den största delen av denna vikt från vatten, inte fet,’ tillade han.

Han varnade för att ‘slita slutsatser’ om hur man smal och Dr Hall rekommenderar helt enkelt slimmers att hitta en diet som passar dem.
viktminskning Detta tips är bättre än att skära kolhydrater