träningsprogram viktminskning DHS förlorar 2 ton genom programmet ‘Välj att förlora’

fasta gå ner i vikt DHS förlorar 2 ton genom programmet ‘Välj att förlora’

Davis Health Systems engagemang för att förbättra hälsan hos sina anställda och hela samhället tar många former, från rökning och hälsoskärm för att uppmuntra aktivitet och viktminskning.

Ett bra exempel på dessa uppsökningsinsatser är att förlora viktminskningsprogrammet, vilket har sett att anställda förlorar mer än 4 000 pund under de senaste fyra åren genom olika anpassningsbara alternativ.

att förlora är ett av våra mest dramatiska och framgångsrika program, säger Wellness Coordinator Marjory Moses, som designar kampanjen med inmatning från registrerad dietist Jim Severino. Under de senaste fyra åren har alla anställda i Davis Health System kunnat anmäla sig till en tre månaders utmaning för viktminskning med kontantbelöningar i slutet för förlorarna. Vi betonar sunda, bevisbaserade näringsplaner och en stabil fysisk aktivitet. tillvägagångssätt tydligt fungerar. Under de senaste fyra åren har 658 anställda deltagit i kampanjen. De har förlorat en fantastisk total på 4 753 pund, i genomsnitt mer än sju pund per person under tre månadersperioden.

Dessa siffror inkluderar register över 186 personer och 1.506 pund för 2013.

året förlorade våra förlorare mer än 25 pund vardera, noterade Moses. En av de viktigaste sakerna är att anställda lär sig vad som fungerar och hur livsstilsförändringen verkligen är nyckeln. De skära ner på portion storlekar, gav upp pop, skära ner på bröd och godis, utövas mer. Det här är enkla saker som vi alla kan göra. Och för de flesta av oss måste de vara förändringar vi håller med för att hålla tyngden av. Det som vi menar med livsstilsförändring. skickar deltagare veckovisa uppdateringar med övningsplaner, hälsosam kost och andra tips, och Davis Health System erbjuder kontantpriser till de individer och lag som förlorar mest vikt. Fördelarna går dock över de ekonomiska incitamenten.

upptäckte att jag skulle minska viktminskningen av kolhydrater som jag konsumerar och ersätta dem med magenta proteiner och massor av färska grönsaker, säger Julie Phillips, registrerad sjuksköterskautbildare för Women HealthCare. försökte hålla mat i sina enklaste former färskt och obearbetat. Inte bara började jag gå ner i vikt, men jag kände mig faktiskt bättre! Bell, som arbetar på DMH Pain Clinic, var en av de största viktminskningsvinnarna. Hon tillskrivna hennes framgång till och mindre portioner med mer grönsaker. Bell tillade att hon planerar att hålla vikten av med promenader och dietkontroll. tekniken hjälper människor att spåra deras matintag och träningsregimer. Gyvonne Harper och Leslie Elmore rekommenderar både appen för smartphones, vilket hjälper dem att öka övningen under hela veckan. Andra deltagare använder pedometrar för att spåra sina steg och tryck för att öka antalet varje vecka.

Ledarskap för hälsosam livsstil och beteende kommer från toppen vid Davis Health System, sade Moses.

VD Mark Doak, erbjuder topp down support för programmet och är en förebild för hälsosam vikt och regelbunden måttlig övning, sa hon. anser att det är viktigt att hjälpa medarbetare, särskilt i en vårdinrättning, att lära sig att göra hälsosamma val både på och av jobbet. är en nyckel för tyngdförlustprogrammet i synnerhet. Moses sa i år att deltagarna uppmanades att välja ett (eller flera) system för att hjälpa dem att nå eller behålla en hälsosam vikt. Alternativ inkluderade kaloriräkning, portion kontroll, hela mat plan makeovers och bränna mer kalorier.

grundläggande budskap kan summeras som ät mindre och flytta mer varje dag för att nå en hälsosam vikt, sade Moses. En viktig komponent gör bättre matval. I år, med vårt till Lose-program, betonade vi verkligen att äta mer matgrönsaker i synnerhet och mindre bearbetad mat av alla slag. Om din vanliga kost är inget annat än skräpmat och du äter mindre av det, kan du fortfarande gå ner i vikt, men du vann nödvändigtvis hälsosammare. Det idealiska skulle vara att alla dina kalorier är av hög kvalitet, du är verkligen vad du äter, så även när du har snacks och godis kan du välja något som ger dig god näring. förlustinitiativ är bara en del av det övergripande gemenskaps- och hälsoprogrammet på Davis Health System. Andra aspekter, varav många är öppna för allmänheten och anställda, inkluderar rökavbrott, det populära 100-mil i 100-dagars träningsprogram, diabetesutbildning, stresshantering och mycket mer.
träningsprogram viktminskning DHS förlorar 2 ton genom programmet 'Välj att förlora'