tips att gå ner i vikt Diet för din kroppstyp

gå ner i vikt tabletter Diet för din kroppstyp

Var och en av dessa former är märkt för den försvagade körteln som orsakar det: binjur, äggstock, sköldkörtel och lever. Var och en har också speciella begär, smärtor, känslor eller händelser som är förknippade med var och en.

1.) binyre. Adrenal typen har fett som suger från buken. Denna typ önskar salt eller choklad, har ångest, känner behovet av kaffe eller stimulanser, lider av kronisk inflammation och tenderar att vakna i mitten av natten. Den här personen behöver mat med hög kalium, kalcium och vitamin C, som lövgrönsaker, svampar, apelsiner, grapefrukt och äpplen. Han bör också konsumera tillräckliga mängder protein (50 75 gram) för att ersätta förlust av kroppsprotein (muskler). Lätt och långsam träning är idealisk för denna kroppstyp. En binjurekroppstyp är redan i ‘burnout’ -tillstånd, och att öka stressen genom intensiv träning kommer att påverka binjurarna ännu mer.

2.) äggstock. Självklart är denna typ exklusivt funnen hos kvinnor. Någon med en typ av äggstockar bär överflödigt fett som ackumuleras runt höfter och lår (‘saddlebags’), med en lägre buk under buken precis under naveln. Denna typ kräver glass, gräddeost, gräddfil eller mjölk, har ofta smärta i nedre delen av ryggen / höftområdet, lider av heta blinkar och sänkt kön och har problem kring menstruationen. Äggstockar måste konsumera mycket korsväxtgrönsaker, eftersom de är antiöstrogena. De bör också konsumera tillräckliga mängder protein (50 75 gram) för att hjälpa till att utlösa fettförbränningshormoner. Kött och fett som konsumeras bör vara hormonfria, eftersom miljöhormoner kan påverka äggstockarna. Idealiskt bör denna typ kombinera ljus och intensiv träning för maximal nytta.

3.) Sköldkörtel. De i denna kategori kommer att visa viktökning över hela kroppen snarare än bara på ett visst ställe. Den här personen behöver sötsaker, bröd och pasta, kan drabbas av depression, har ofta sköra naglar, torrt hår och håravfall, blir trött på tidigt kväll och har torr hud speciellt på händer och armbågar.

Sköldkörtelkroppstypen behöver jod och bör konsumera massor av icke-korsfarliga grönsaker. Dessutom är metabolismen långsam och kan inte tolerera överdriven protein. Att tända på fetter rekommenderas. Hög intensitet, kortvarig övning rekommenderas för denna kroppstyp.

4.) Lever. Någon med nedsatt lever har vätska som läcker in i säcken runt buken och ger ett ‘potbelly’ utseende. Denna typ efterfrågar djupa vännsmat eller potatischips, har smärta eller täthet i höger axelområde, ofta lider av fläckig hud eller mjäll i ögonbrynen och hårbotten, har heta eller svullna fötter, visar en gul nyans i vittens vita, är irriterad på morgonen, och har ofta en tät känsla över höger mage eller ribbage. Hög intensitet, kortvarig övning rekommenderas. Bergs plan lär läsarna att attackera den sanna orsaken till deras viktproblem: Obalanserade hormoner. Som han så passivt förklarar kan du uppnå viktminskning och bättre hälsa efter att du har hjälpt ditt glandulära system att fungera på ett balanserat sätt.

Intresserad av att hitta din kroppstyp? Ta frågesporten och ta reda på mer.

Människor som är intresserade av ovanstående artikel är också intresserade av de relaterade artiklarna nedan:

Hur man förlorar magefett naturligt med växtbaserade bantningstillskott?

Bland de många faktorer som bidrar till magefett hos människor, framgår att långsam metabolism är en av de viktiga faktorerna. Bortsett från denna faktor finns det andra faktorer som olämplig diet, brist på fysisk aktivitet och genetik som bidrar till viktökning hos individer. För dem som letar efter hur man förlorar magefett naturligt, är det bättre att leta efter sätt som hjälper till med att öka metabolismen.

Fettkrympande signal system

Fettkrympningssignalen är det stegvisa bantningsprogrammet som hjälper dig att stänga av din dolda hormonella störning och aktiverar din magsänkande signal som hjälper dig att avlägsna ditt fula fett på bara 10 minuter. Så att du kan synligt se en tonad och trimkropp som är fast vid beröringen utan några långvariga träningspass eller farliga svältdieter. Det är en vetenskapligt beprövad metod och har utvecklats av Derek Wahler CTT.

Ayurvedic Appetite Suppressive Remedies För att minska kroppsvikt Naturligt

När det gäller personer som letar efter sätt att gå ner i vikt, är det populära sättet att förlita sig på aptitdämpande medel. Här när det gäller valet av aptitskyddsmedel bör de personer som letar efter viktminskning vara noga med att välja den som inte kommer att orsaka några biverkningar. Aptitdämpande medel spelar i allmänhet en viktig roll när det gäller att hjälpa män och kvinnor att gå ner i vikt. Men den undertryckande bör vara säker. Slim N Trim kapslar är ayurvediska aptitdämpande medel för att minska kroppsvikt.

Utmärkt, Larry. Tack för att du tagit den nya artikeln katalogtekniken och gör den till max. Jag uppmuntrar alla att fortsätta bidra och bidra regelbundet. Jag kan bevisa att den här webbplatsen redan är en stark katalog på många områden. Kudos till Larry!

Matthew C. Det är fullt av fina små överraskningar som gör hela processen med att skriva,

läsa och publicera artiklar en komplett glädje. Detta är en som kommer ut toppar och slår resten av händerna nedåt.

Eric Garner

Jag gjorde en Google-sökning och kom över din webbplats. Det var precis vad jag letade efter och blev upphetsad att hitta ett så brett utbud av artiklar. När jag lanserar en gratis tidning i en liten stad i Florida ville jag vara så resursfull som möjligt samtidigt som jag fortfarande kan ge något innehåll som är intressant och välskrivet. Din webbplats har alla variabler i mixen. Utmärkt Site träffar alla anteckningar i skalaen typ av tal.
tips att gå ner i vikt Diet för din kroppstyp