ner i vikt snabbt Detta par som förlorade 122 pund säger ja

tabletter för att gå ner i vikt Detta par som förlorade 122 pund säger ja

Brooke och Mat Everhart lever drömmen de fick betala för att gå ner i vikt. Jungfruöarna, där de stolt visade sina nya stranden redo bods.

Allt började med en app. Programmet, som heter HealthyWage, har användarnas satsning på deras viktminskning. Appens skapare tror att ekonomisk motivation hjälper människor att hålla ut det genom de hälsosamma måltiderna och träningstiderna.

‘Min fru hittade appen när en av hennes medarbetare gjorde en liten satsning och kunde möta sitt mål,’ sa Mat till The Daily Meal. ‘Det var kul! Det var trevligt att ha ett gemensamt mål där vi arbetade mot någonting tillsammans.’

Till slut vann de över $ 4 000 och förlorade mer än 122 pund.

Mat förklarade att matlagning förde paret tillsammans, där de kunde binda sig över att förbereda hälsosamma måltider.

‘Vi har olika träningsbanor, säger han,’ men matlagning är något vi regelbundet gör tillsammans. Vår onsdag och söndagsmiddag förbereder oss! ‘

‘HealthyWage kommer inte att hjälpa dig att gå ner i vikt, du måste göra det,’ Matt proklamerade. ‘Men HealthyWage kommer att hålla dig motiverad hela tiden du väljer att göra det.’

Han beskrev processen som att ‘satsa på dig själv’. Varje gång du tror att du kan ge upp, kommer du ihåg att HealthyWage ska hålla sitt slut på köpet. Oavsett om du förlorar vikten eller inte, kommer den att dra tillbaka från ditt konto.

‘Det är ansvarligheten,’ sade Mat. ‘Ingen av de typiska’ jag ‘börjar min diet måndag,’ skit ‘.

Mat noterade också att appen gjorde det lätt att hitta en viktminskningsgemenskap.

‘HealthyWage har ett chattrum som en del av deras app’, sa han till oss, ‘där folk som aktivt är engagerade i vadslagning kan chatta. Det är en bra sak eftersom alla andra är i exakt situationen du är i. Det finns inga troll , bokstavligen talar alla för att du ska vinna och be om dina tankar. ‘

Nu när de inte längre satsar, är chattrummen inte längre en del av resan. Men Brooke förklarade att hennes primära motivation är hennes familj. Som en arbetande mamma har Brooke kämpat i det förflutna för att göra tid för sig själv och att sätta ett hälsosamt exempel för sin 6-åriga dotter.

‘Det är utmanande att hitta tid och motivation efter att ha arbetat hela dagen och ta hand om ett barn att göra något för dig själv som att träna,’ sade Brooke. ‘Men bara att veta dig’ gör det lika mycket för dina barn som du själv gör det värt det. ‘

Brooke tar sin dotter tillsammans med henne till gymmet efter att ha plockat upp henne från skolan, där hennes dotter spelar i gymmet.

‘Det är en del mammas skuld som är förknippad med det,’ sade Brooke, ‘men det sätt jag ser på det, jag’ sätter mig verkligen ett exempel för henne som jag hoppas kommer att hålla med henne genom vuxenlivet. Och jag värdesätter vår tid för kvalitet över kvantitet. ‘

Genom att ta extra tid att gå till gymmet, hittar Brooke hon kan vara mer närvarande och avslappnad när hon spenderar tid tillsammans med sin familj.

‘Jag trodde aldrig att jag skulle vara den typ av person som verkligen skulle älska att träna. Men bara den mentala stressavlastningen jag får från att träffa den i gymmet lägger verkligen en buffert mellan min arbetsdag och min familj på natten, förklarade Brooke. ‘Jag har blivit väldigt kär i den.’

HealthyWage hjälpte dem att sparka starta sin viktminskning genom att hålla dem ansvariga men nu vet de båda att träning är något som alla kan lära sig att njuta av.
ner i vikt snabbt Detta par som förlorade 122 pund säger ja