hur ska jag gå ner i vikt Diabetes prevention program som ska rullas ut över Lincolnshire

gå ner i fettprocent Diabetes prevention program som ska rullas ut över Lincolnshire

Dr Sunil Hindocha, GP och Chief Clinical Officer för Lincolnshire West CCGA, nya diabetesprogram för prevention, kommer att utredas över länet providingexpert råd och stöd till patienter som riskerar att utveckla sjukdomen.

The Healthier Youservice hjälper patienter som kommer att hänvisas till initiativet av sina läkare om de har ökat blodsocker gör hälsosammare livsstilsval och minskar risken för att utveckla sjukdomen.

Mer än 12 000 människor lever med tillståndet i Lincoln och omgivande byar.

De hänvisade kommer att skräddarsys, personlig hjälp för att minska risken för typ 2-diabetes, inklusive utbildning på hälsosam kost och livsstil, hjälpa till att gå ner i vikt och skräddarsy träningsprogram, vilka alla tillsammans har visat sig minska risken att utveckla sjukdomen.

Doktor Sunil Hindocha, klinisk chef för Lincolnshire West Clinical Commissioning Group, sa: är stolta över att rulla ut den första vågen av detta viktiga folkhälsoprogram i Lincoln, omgivande byar och resten av länet.

Det är viktigt att vi får folk att prata om diabetes mer om vi ska övervinna en oroande trend.

är viktiga människor ser sig själva. Att gå ut på en promenad varje dag är en bra start och det kostar inte något. Det får kroppen att flytta och brukade vara fysisk aktivitet.

ser fram emot att se resultaten av detta spännande nya system. är ett av de första 27 områdena, som täcker hälften av landets befolkning, för att dra nytta av initiativet.

Typ 2-diabetes är till stor del förebyggbar genom livsstilsförändringar.

Sessionerna rullas ut till: Platserna är ännu inte bekräftade.

Claire Curtis, chef för tjänsteutveckling vid ICS, sa: är glad över att ha blivit utvald för att tillhandahålla livsstilsinterventioner för Lincolnshire-folket med sikte på att hjälpa till med att riskera människor fattar hälsosammare val om hur de utövar och vad de äter. initiativet leds av NHS England, Folkhälsovård England och Diabetes UK.

Doktor Tony Hill, direktör för folkhälsan i Lincolnshire, sa: 2 diabetes är en av de största hälsoproblemen i vår tid och miljontals människor i England riskerar att utveckla denna allvarliga sjukdom.
hur ska jag gå ner i vikt Diabetes prevention program som ska rullas ut över Lincolnshire