hur många kalorier är ett kilo Diet gör Mark Richt a

går ej ner i vikt Diet gör Mark Richt a

Otillfredsställd av vad han kallade sin ram, avslöjade Mark Richt onsdagen att han nyligen gick på en 40 dagars diet där han endast konsumerade vätskor, främst näringsämnen som lades i juice. Till höger är en bild tagen på Paradise Camp den 16 juli.

Lägg märke till en skillnad?

Mark Richt före och efter hans 40 dagars juicediet. (AP, Matt Porter bilder)

[Sats att du visste att Mark Richt var i en jeans kommersiell 1982]

var faktiskt juicing i 40 dagar, sa han om hans senaste diet. fastade och gjorde mycket fasta och be. Du skulle tro att du inte äter, du inte närmar dig själv,
hur många kalorier är ett kilo Diet gör Mark Richt a
men du får gott om kalorier genom saften och alla sådana saker. nationell publik såg en tonad, garvad Richt på ESPN SportsCenter och annan programmering tisdag när han gjorde apromotionalpilgrimageto nätverket.

Under sin live SportsCenter hit träffade en värd kommentera Richt utseende. ser bra ut, sade värden. fick en solbränna. Du tappade några pund. måste släppa några pund, sade Richt, chuckling. bor i South Florida, man,
hur många kalorier är ett kilo Diet gör Mark Richt a
du kan gå runt knubbig. Du måste bli smal. Följ denna berättelse>