går inte ner i vikt lchf Detta är oss skapare på säsong 2

viktminskning snabbt Detta är oss skapare på säsong 2

Detta är oss kunde ha varit en gimmick: Den allra första episoden slutade med en twist när det visade sig att de olika berättelserna om fem olika karaktärer är en sammanhängande berättelse om en familj. Det skulle kunna ha varit en tårarare: Fläktarna har gråtat på släpvagnen ensam. Det kunde ha varit den typ av nätverksdrama som förlorar sina fans på grund av alla sina vändningar: Många fans stämmer fortfarande för mysteriet om hur familjen patriark Jack (Milo Ventimiglia) dog.

Men i stället visade det sig vara ett drama med riktigt djup, en familjes historia som kämpade med identitet, förlust, självbild, karosserier och återuppbyggnad av brutna förbindelser.

När den andra säsongen av NBC This Us Us premiär den 26 september, kommer skaparen Dan Fogelman att behöva bevisa att den största showen på nätverks-tv har uppehållskraft. Skådespelarna har hjälpt honom på den fronten: Sterling K. Brown vann en Emmy förra veckan för sin roll som Randall Pearson. Den här säsongen säger Fogelman Pearson-barnen (Brown, Chrissy Metz och Justin Hartley) och deras mamma (Mandy Moore) kommer att hitta sig på en väldigt annorlunda resa än vad publiken kan förvänta sig.

Fogelman talade till TIME om varför han inte förstår kontroversen över Chrissy Metz-karaktären, hur hans egen mamma passerade inspirationen av den serie bittersweet tonen och vad vi lärde oss om Jack-döden under säsong två.

TID: Hur var det att se Sterling K. Brown vinner den bästa skådespelaren Emmy?

Dan Fogelman: Det är lätt att vara lycklig för Sterling. Han är så oerhört älskvärd. Han arbetade en hel dag efter Emmys och tog Emmy att sätta. Han gjorde ett vackert tal till besättningen om att dela priset med alla, och alla gick hem med en selfie med Sterling som håller Emmy.

Detta är oss ursprungligen tänkt som en film som involverar octuplets. Hur tog du dessa karaktärer ner till bara tre för serien?

Jag insåg att jag var tvungen att dra tillbaka på några. Det var en kvinna som hade utvecklat en engelsk accent som vissa amerikaner gör när de flyttar till England för att kasta dig doften att hon var syskon. Det fanns en skådespelare som var mitt i en skilsmässa, vilket var något som uppenbarligen är mycket motsatsen till paren i vår show. Det var två huvud som fick mest skärmtid i filmen.

Jag slog precis ner det som det kändes som de mest väsentliga karaktärerna: de tre stora och föräldrarna.

Showen är mycket hoppfull. Även när dåliga saker inträffar verkar de hända av en anledning. Är det din livsfilosofi?

Det är min filosofi och filosofin för de människor som verkar jobba på och njuta av showen. Personligen har jag det jag hoppas är en realistisk syn på världen, men det är också en positiv syn på världen. Jag är medveten om vad som händer i detta land hur delat och splittrande och skrämmande allt är just nu. Men jag tycker om att tänka det bästa av människor. Och jag gillar att tänka ut av förlust eller tragedi eller mörka stunder kan komma godhet eller förbättring eller tillväxt. Men det var inte som vi satt ut för att göra en show om det. Det mer som det typ av något som är inneboende för oss alla, och jag tror att det kommer igenom på showen.

Har du alltid varit en sådan optimist?

Jag förlorade min mamma väldigt plötsligt och mycket tragiskt, och vi var väldigt väldigt nära. Det är någonting som i själva verket ligger i mina ben just nu, vilket tar svårigheter eller tar något som är svårt och finner ljus på andra sidan det. Jag avslutar en film just nu som utforskar liknande territorium [till detta är oss] . Jag bestämmer mig inte för att nödvändigtvis göra det, men jag antar det någonting som har varit i mitt sinne under det senaste decenniet.

Hur balanserar du tårar som ryckar med det upplyftande budskapet?

Vår andra säsong kretsar kring den här döden som alla talade om för det senaste året. Så det finns en naturlig typ av mörkhet och sorg som informerar andra säsongen av vår show, både i den historien och andra storyliner. Det kommer att bli väldigt sorgligt och brutalt ibland på många olika sätt.

Men vi tar stora smärtor just nu för att se till att när showen blir väldigt ledsen och det blir väldigt ledsen om det i den episoden eller fyra episoder nerför linjen, så är den skonsamma resan i denna säsong i slutändan alltid upplyftande. Det som vi håller ögonen på denna säsong.

Betyder det att vi kommer att ta reda på hur dödsfall hände någon gång den här säsongen?

Ja, jag tycker det är rättvist att säga den typen av mysterium eller konversation om det som har utvecklats till nya grejer i slutet av säsongen. Det första avsnittet innehåller en jätte bit av pusslet som jag tror kommer att fostra aptiten hos människor som vill veta vad som händer utan att ge varje enskilt svar.

Och säsongen i allmänhet kommer att vara en resa för att förstå allt det och vad som hände i det året.

Hur har folk svarat på serien ändrat hur du skriver, om alls?

Jag försöker att inte läsa för mycket för att jag inte vill ändra vad vi gör. Men vi gör allt. Vi ser det och vi hör det. Jag tror att om någonting både visar showens popularitet och hur viktigt det har blivit för många människor när det gäller att se sig återspeglas i det, oavsett om det är saker som trans-racial adoption eller ångest och nervproblem gör det att vi fortsätter att vilja behandla saker ansvarigt. Vi vill få det rätt.

Vi vill inte att showen blir en av veckoprogrammen, men för att det verkliga livet utforskar vi många olika saker. Jag har berörts i min familj genom problem med kroppsbilden. Vi tar in många talare. Vi gör mycket forskning. Vi känner att vi har denna mikrofon just nu, och vi vill se till att vi använder det på ett ansvarsfullt sätt.

Det har varit en del kritik kring Chrissy-karaktären och om hennes historier kunde fokusera på mer än bara hennes uppdrag att gå ner i vikt, läser jag all kritik. För mig är det så bisarrt att det ens fick någon form av dragkraft, den här tanken att Kate-historien bara handlar om hennes vikt. Under en första säsong av denna show, figurerade den här kvinnan sin karriär, som behandlar förlusten av en förälder, i en kärlekstriangel med två olika män, påbörja sig en romantik och bestämmer sig i slutet av den första säsongen att hon vill gå in på en sångkarriär.

Den som började sin berättelse var resan om att hon ville attackera sin vikt, vilket är en stor story för den karaktären. Men för att säga att hennes historia bara handlar om vikt är som att säga att Randall berättar bara om hans identitet eller Kevins historia handlar bara om sin skådespelarkarriär. De är utgångspunkter för var vi började serien.

Jag tycker att det är en av de saker som är väldigt lätt för människor som har verkligen berört av kroppsbildproblem att säga, önskar du hade en historia om vikt som är annorlunda än vad du gör. De tycker inte att det är min personliga åsikt. Jag skrev det så vad vet jag i helvete?

Vilka sorts historier kan människor se fram emot den här säsongen, bredvid mysteriet. Det är svårt att inte förstöra något för att jag tycker att våra storheter är lite överraskande. Allt börjar i det första avsnittet och plockar tillbaka där vi slutade den här säsongen, vilket är Kate börjar på en sångkarriär. Kevin är vid denna korsning med sin potentiella filmkarriär. Sophie och Randall överväger adoption. Och Rebecca och Jack är vid denna korsning i sitt äktenskap.
går inte ner i vikt lchf Detta är oss skapare på säsong 2