gå ner i vikt löpning Diet beror på akupressur för att avvärja känslor av hunger

gå ner i vikt piller Diet beror på akupressur för att avvärja känslor av hunger

YOUNGSTOWN, OhioLike många som förbereder sig för att återförena sig med gamla vänner ville Cathy Carrick of Girard se henne bäst på hennes klassmöte. Efter att ha försökt gå ner i vikt på det konventionella sättet, med liten framgång vände hon sig till Sadkhin-komplexet. ‘Det var inte lätt. Jag kommer inte att säga det var för att jag faktiskt känner till någon som gick på med mig och hon klarade inte ut det, sa Carrick. Sadkhin Complex, som utvecklades av en rysk kardiolog, kombinerar en restriktiv diet med akupunkturtekniker. För de första två dagarna av kosten får kunderna inte äta mer än 1,5 pund frukt och grönsaker. De följande två dagarna kan kunderna dricka upp till 2,5 koppar mjölk eller äta upp till 20 gram yoghurt. Klienter roterar sedan mellan de två menyerna tills de når sin målvikt. Te med honung är tillåtet under hela kosten. Under viktminskningsprogrammet placeras stålbollar bakom klientens öron. Klienter uppmanas att rotera bollarna 40 gånger varannan timme. ‘Det är faktiskt trycket bakom öronen som får en signal att skickas till hypotalamusen och hormoner släpps för att undertrycka hungern ‘, säger Dr Carmelita Reyes. Samtidigt som kostet hävdar att klienterna kommer att förlora upp till 25 pund per månad, är Dr. Reyes den första att erkänna att det inte är för alla. Kvinnor som ammar eller gravid och folk med hälsoförhållanden som diabetes bör undvika det. ‘I början var jag orolig, du vet att du är en läkare som talar om akupressur, akupunktur. Det är inte riktigt en del av vår medicin, inte en del av medicinen, säger Dr. Reyes. Även om Dr. Reyes fann framgång med kosten blev hon en troende i den. Carrick förlorade också 20 pund. Däremot säger dietister att äta en mängd olika livsmedel kommer att låta människor känna sig fylligare och kan hjälpa dem att gå ner i vikt så länge de äter i måtta. Fallen av äldre amerikaner har förödande medicinska och ekonomiska konsekvenser och når 50 miljarder dollar om året finner en ny studie . Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal, kan regelbunden motion vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare. Lewis En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. Idag kan en enkel touch av ett finger till ett smartphonefall vara tillräckligt för att ge omedelbar, noggranna blodtryckavläsningar.
gå ner i vikt löpning Diet beror på akupressur för att avvärja känslor av hunger