gå ner i fettprocent DiaryLand medlemmar område

gå ner i vikt hälsosamt DiaryLand medlemmar område

Jag vet att detta är ett super duper långt skott, men långt tillbaka i dina anteckningar lämnade jag min e-postadress (som användarnamn cheekyash) och jag använder den e-postadressen för företag nu när folk söker den länkar den till den här sidan, låste jag mig dagböckerna men anteckningarna är fortfarande fria att läsa, skulle det vara waaayyy för mycket krångel att be dig att bli av med det för mig och den här också

förlåt jag har varit på / uppdaterad för alltid. Jag är lyckligare än jag brukade vara, och jag tycker att jag vill skriva mindre när jag är lycklig. vilket är dåligt, för jag har huvudsakligen negativa minnen att se tillbaka på. Jag ska bara hämta upp din dagbok. maila mig jag kan svara på jobbet, jag kommer inte på datorn mycket hemma. älskar dig fortfarande:) xxx

Så glad att se att du har uppdaterat. så inte glad över hur negativ det var. Håll dig stark kvinna.

Jag har inte besökt denna dagbok om några år nu. Jag såg just din anteckning nu. Jag kom tillbaka med avsikten att skriva ut ett gäng mina gamla poster, men tydligen hade jag överfört allt till blogger och tagit bort bloggarens dagbok. Jag ville bara låta dig veta, om du ens är kvar här, det är jag okej. Jag är mer än okej, faktiskt. Jag har inte varit på sjukhus i två eller tre år. kan komma ihåg exakt, jag hade många chockbehandlingar under åren och datumen är väldigt fuzzy. De flesta allt från åldern 5 15 har begravts djupt av det chokbehandlingarna, och jag kan komma ihåg det mesta. Från 15 års ålder (jag 25 nu) är det allt väldigt otydligt med tomma fläckar och fläckar som blev allt blandade. Jag försöker hitta mina dagböcker från ryggen när jag var så sjuk, så jag har referensmaterial av olika slag för det memoir jag planerar att skriva. Jag har hittat några av pappersna. Jag vet att några har bränt och kastat bort. De flesta online dagböcker har tagits bort. Hur som helst gör jag det bra. Har varit i denna lägenhet i nästan fyra år nu. Haven själv skadad om några år. Det är bara en psykiatrisk medicin istället för, åh, en gäng som tidigare. Jag kämpar fortfarande med mat, jag tror att jag alltid vill, men det är en miljon gånger bättre än den brukade vara. Jag skadade mina organ och min kropp i allmänhet med all den svält och rensning, och de säger att jag åldrade min insida i fyrtio år. Kemisk skada från alla högdos långsiktiga läkemedel hjälpte alla, och chockbehandlingarna gav mig hjärnskador. Som ett resultat av mitt förflutna har jag mycket autoimmuna problem och kronisk smärta nu. Smärtläkaren slog slutligen upp händerna och skickade mig till en reumatolog, som jag ser för första gången i november. Halvvägs igenom 10 veckan väntar på att komma in för att se den här dr peterson killen vid University of Minnesota Medical Center. De vet inte exakt vad fel, deras bästa gissning har varit fibromyalgi och någon typ av artrit eller annan autoimmun leddsjukdom. Snarare ironiskt hur jag nästan dödade mig själv och försökte kontrollera min egen kropp, och till sist blev det på mig och förstörde sig mot min vilja. Men det kan vara mycket värre. Jag kunde vara död. Jag hittade mig en partner om ett år sedan som är värd att hålla sig omkring, som behandlar mig som guld och älskar mig för mig. Jag älskar honom också. Var ganska chocken för mig att jag föll för en kille men. Jag antar att vi alla bara älskar vem vi älskar. Jag är glad, och jag lever. Jag slog massiva odds staplade mot mig. Det finns bara två personer med mitt namn på facebook, och jag är den i minnesota. Jag hoppas att du är okej, var du än är och vad du än gör. Med vänliga hälsningar. Så Hej! : D xoxo

Jag tråkigt också så ingen oro. Jag har varit EDNOS i ca 7 år nu. Aldrig diagnostiserats officiellt. Jag antar att jag bara är en dramadrottning. Tack för passet 🙂

Förlåt. Jag glömmer alltid att läsa mina anteckningar. Binging suger 🙁 Aly. Kan jag få din användare / pass

enurta:

Tack för den uppmuntrande anteckningen, sötnos! Jag antar att jag ska döma Hayley jag känner henne inte, men jag känner dig, och jag är sjuk att läsa om att du blir skadad på grund av henne. Självklart vet jag inte hela historien, så min åsikt är inte exakt rättvis.

förlåt jag svarade aldrig. Jag trodde bara att du förtjänar bättre, så jag visste vad jag skulle skriva. Jag älskar dig Danielle. Jag hoppas att du kan skicka mig ett brev snart saknar dig.
gå ner i fettprocent DiaryLand medlemmar område