gå ner 5 kg snabbt Diet Health Club Program

recept viktminskning Diet Health Club Program

(KTVI) Nästan så snart konsumenterna slänger sig från middagstabeller på semester, börjar reklam för viktminskningsprodukter och hälsoklubbar träffa airwaves, internet, tidningar och andra medier.

Better Business Bureau (BBB) ​​rekommenderar konsumenterna att vara skeptiska till annonser som lovar snabba och enkla sätt att gå ner i vikt. Läkare, dietister och andra experter är överens om att det bästa sättet att gå ner i vikt är att äta mindre och öka din fysiska aktivitet så att du bränner mer energi.

Vid den här tiden av året ‘kommer du sannolikt att se påståenden som’ Lös vikt utan kost eller motion ‘,’ Blockera absorptionen av fett, kolhydrater eller kalorier! ‘Eller’ Lös vikt med vår mirakel diet patch eller grädde. ‘ Vissa företag använder kändisbevis för att marknadsföra sina produkter.

En särskilt irriterande annons på nätet visar en kvinnas midriff som krymper och expanderar, samtidigt som man främjar ‘ett konstigt trick’ eller tips för att gå ner i vikt som avslöjas om du klickar på annonsen. Federal Trade Commission har länkat bukannonsen och liknande till ett nätverk av företag som främjar allt från afrikanska mango till potioner gjorda av acai bär. FTC säger att miljontals människor har blivit lurade av annonserna.

‘Bedrägliga annonser lockar konsumenterna i att köpa dietpiller, behandlingar eller’ botemedel ‘med löftet om bättre hälsa, fitness eller utseende’, säger Michelle Corey, BBB VD och koncernchef. ‘Men många av dessa produkter regleras inte av Food and Drug Administration och kan vara ineffektiva eller till och med skadliga. I de flesta fall är de’ slöseri med pengar ‘.

BBB behandlar hundratals klagomål mot viktminskningsprodukter och hälsoklubbar varje år. Klagomål sträcker sig från återkommande avgifter på kreditkort för ‘fria’ produkter till missnöje med timmar eller service som tillhandahålls av gymklubbar.

BBB rekommenderar dig att titta på falska påståenden och överväga dina behov och budget:

Undvik produkter som hävdar att du hjälper dig att gå ner i vikt utan kost eller motion. Läkare, dietister och andra experter är överens om att gå ner i vikt tar arbete. Passa upp någon produkt som lovar mirakulösa resultat utan ansträngning.

Var skeptisk till att du inte behöver ge upp favoritmat eller minska mängden du konsumerar. Försök fylla på hälsosamma grönsaker och frukter så att du kan motstå högkaloribesök. Men att eliminera alla dina favoriter kan göra att du misslyckas . Det är bättre att begränsa delstorlek eller hur ofta du njuter av.

Bestäm dina fitnessmål. Det är svårt att gå ner i vikt, och du måste hitta ett program du kan hålla fast vid, och helst en som du tycker om. Hitta en hälsoklubb eller träningsanläggning som är bekväm och som erbjuder tider som passar ditt schema.

Besök anläggningen innan du går med. Kontrollera renlighet, tillräcklighet för utrymme, maskiner och kvalifikationer av instruktörer och andra faktorer som är viktiga för dig. Fråga om du kan pröva anläggningen innan du går med.

Tänk på din budget. Fråga hälsoklubben om anmälningsavgifter och löpande månatliga kostnader. Behöver du en viktminskning plan du att köpa speciella livsmedel? Kan du avbryta om du flyttar eller upptäcker att programmet inte uppfyller dina behov? Om anläggningen stänger kan du överföra ditt medlemskap till en annan anläggning?

Läs hela kontraktet. Listar det alla tjänster och anläggningar och driftstimmar? Är allt som salepersonen lovade ingår i kontraktet? Vad ingår i månadsavgiften och vad kostar dig extra? Vad är den totala kostnaden, inklusive inskrivningsavgifter och finansieringsavgifter?

I Missouri har konsumenterna tre dagar efter att ha skrivit ett kontrakt med ett spa för att avbryta avtalet. Klubbar måste återbetala pengar inom 30 dagar om de avbryter inom tre dagar. Konsumenterna är inte ansvariga för det slutliga beloppet på ett hälsoklubbskontrakt om klubben har stängt och misslyckats med att tillhandahålla alternativa tjänster inom 10 mil från sin ursprungliga plats.

Innan du börjar ett träningsprogram eller diet, rekommenderar BBB att konsumenterna ska konsultera en läkare för att bedöma över all hälsorisk. Få läkarens rekommendationer om viktminskning och / eller träningsplaner som passar din hälsotillstånd och förmåga att hålla fast vid det.

Om din läkare ordinerar mediciner för att hjälpa till med viktminskning, fråga om komplikationer eller biverkningar. Berätta för läkaren om andra läkemedel eller motverka droger och kosttillskott som du kan ta.
gå ner 5 kg snabbt Diet Health Club Program