gå ner 15 kg Deuel fortsätter att gå ner i vikt

banta med ägg Deuel fortsätter att gå ner i vikt

Det har varit nästan ett år sedan Patrick Deuel anlände till ett Sioux Falls akutmottagning som väger mer än ett tusen pund och nära döden. Men de flesta har förändrats för Patrick Deuel under de senaste 12 månaderna.

I helgen markeras ett års jubileum av 300 milsturen från Deuels hem i Valentine, Nebraska till Avera McKennan Hospital i Sioux Falls. Den resan bokstavligen räddade sitt liv.

I den 12 juni 2004 blev Patrick Deuel tillåtet att väga en tusen, sjuttiofem pund. Efter att ha följt en diet med 12 hundra kalorier om dagen lyckades Deuel släppa sin vikt till sexhundra och femtiofyra pund på bara fyra månader. Gastric Bypass Surgery i slutet av oktober hjälpte släppa sin vikt ännu längre. Han vägde 615 pund vid den tid han släpptes från sjukhuset i januari förra året. Och idag, Patrick Deuels register över vikt mindre än 500 pund och mindre än hälften av vad han vägde för ett år sedan.

Deuel säger för ett år sedan, hans doktor ansåg att det skulle vara minst 18 månader innan han skulle vara tillräckligt frisk för att ha gastrisk bypassoperation. Det är bara en anledning till,
gå ner 15 kg Deuel fortsätter att gå ner i vikt
säger han, han är så nöjd med var hans viktminskning är idag.

Patrick Deuel säger, ‘Jag har förlorat 573 pund på ett år. Nu kommer de flesta läkare, förmodligen med Dr. Harris, att berätta för dig att det är en massa mycket att ta av under den tiden. 573 pounds,
gå ner 15 kg Deuel fortsätter att gå ner i vikt
det är ganska nära 50 pund per månad.