banta med ägg Detta är det viktigaste när det gäller att betala av skulden

bra mat för viktnedgång Detta är det viktigaste när det gäller att betala av skulden

Amerikaner har uppenbarligen ingen rädsla för skulden. Vi lånar för att köpa bilar, hus, att betala för skolan och i många fall av skäl som är mycket mindre motiverade. I själva verket har det genomsnittliga amerikanska hushållet 137 163 063 skuld, enligt Federal Reserve s senaste nummer.

Självklart är mycket av den skulden inteckning en typ av skuld de flesta tvingas ta på om de vill äga ett hem. Det genomsnittliga amerikanska hushållet har dock $ 15 654 i kreditkortsskulden, 27 569 dollar i auto lån och 46 467 USD i studielån, enligt en ny studie av NerdWallet.

Det är kreditkortsskulden som är det största problemet för de flesta. Det är generellt den dyraste skulden som någon bär, och du kan minimera vad du betalar genom att betala vad du skylder snabbare.

Den goda nyheten är att många människor vet att de har ett problem. Mer än hälften av de 1 000 personer som försökte betala av skulden 2017 undersöktes av CompareCards lyckades.

Vad sa undersökningen? Det viktigaste när det gäller att betala av skuld gör ett medvetet beslut att göra det. Tja över hälften (64%) av dem som gjorde att de skulle sänka skulden kunde ett mål 2017 göra det med i genomsnitt 7,500 dollar. Nästan hälften av de undersökta (47%) gjorde betalning av skulden ett nyårs resolution och 60% av de undersökta medgav att detta inte var första gången de försökte betala ner vad de är skyldiga.

Mer: 3 månader, 3 bostadstrender: Köparens förberedelser, lånesatser, skatter

Mer: Hur betalar du ut den kreditkortsskulden?

Mer: Länkar dina högskolelån fortfarande?

Hur gjorde folk det? Det var inte överraskande att minska utgifterna var den mest populära metoden som de undersökte citerade hur de betalade skulden på 61%. Att få ytterligare arbete genom spelkonjunkturen kom i andra på 20%.

‘Sjuttiofem procent av de som lyckades betala sin skuld utvecklade en specifik plan för att betala av skulden förra året, enligt undersökningen’, skrev CompareCards Kira Brecht. ‘Jämfört med bara drygt hälften (51%) av de som försökte betala skulden men misslyckades sa att de hade en plan. ‘

Det är också värt att notera att de som arbetar för att betala ned skulden övade en annan smart personlig finanspolicy. Majoriteten (64%) hade också en akutfond. I allmänhet rekommenderas att din akutfond motsvarar sex månaders levnadskostnader . Det kan låta överdrivet, men det är ett viktigt försvar mot att lägga till kreditkortsskulder, om det skulle uppstå störningar (tänk på arbetsförlust, sjukdom eller oväntad hushållsreparation) i din ekonomi.

Du måste komma igång När det gäller att betala av skuld är avsikt klart en viktig del av framgången. Det är viktigt att göra en specifik deklaration som du planerar att minska din skuld, och skapa en plan för att få igång det.

På många sätt är det inte annorlunda än att besluta att gå ner i vikt. Det är lättare att göra när du håller dig själv ansvarig och har en mycket specifik plan för att få det att hända.

Motley Fool har en informationspolicy.

Motley Fool är en USA-innehållsförhållande som erbjuder finansiella nyheter, analyser och kommentarer som är utformade för att hjälpa människor att ta kontroll över sina ekonomiska liv. Dess innehåll produceras oberoende av USA I DAG.

Att öka ditt kreditpoäng över 800 kommer att sätta dig i sällsynt företag. Så sällsynt att endast 1 av 9 amerikaner kan hävda att de är medlemmar av den här elitklubben. Men i motsats till det allmänna troet är det mycket lättare att räkna upp en hög kreditpoäng än vad du kanske har föreställt dig om att följa 5 enkla disciplinerade strategier. hitta en fullständig översyn av varje inuti vår GRATIS kredit värderingsguide. Det är dags att sätta din ekonomiska framtid först och säkra en livstid av besparingar genom att öka din kreditpoäng.
banta med ägg Detta är det viktigaste när det gäller att betala av skulden