2 veckors diet Detta är kosten din kanin bör vara på

gå ner i vikt med 5 2 dieten Detta är kosten din kanin bör vara på

Svar: Om din kanin äter mindre och gå ner i vikt, måste han ses av din veterinär så snart som möjligt. Han kan ha övervuxna tänder eller en tandinfektion. Detta måste behandlas snabbt.

Din kanin tänder kan behöva trimmas eller floated för att få sin bett nivå. Kanin tänder tenderar att bära ojämnt, och de skarpa punkterna kan orsaka sår i munnen. Kaniner behöver grovfoder för att tugga för att tänderna ska bäras ordentligt.

Jag rekommenderar att kaniner får massor av högkvalitativt hö,
2 veckors diet Detta är kosten din kanin bör vara på
eftersom det är det mesta av deras kost. Deras tänder växer kontinuerligt och måste ständigt tugga. En diet av alla pellets är väldigt mjuk, de behöver inte äta mycket för att få sina kaloribehov uppfyllda, så de slutar tugga nog. Deras matsmältningssystem är inställda för att långsamt smälta den fiber som de konsumerar och kan ha gastrointestinala problem när de inte får tillräckligt.

Kaniner som har matats med alla pelletsdieter bör ha allt gräshöna som de kan äta. När de äter höet kan du sakta minska mängden pelleterad mat de får varje dag. Foder dem en liten mängd pellets.

Du kan börja med att erbjuda din kanin några färska mörka gröna varje dag. De flesta kaniner kommer lätt att konsumera de färska gröna. Blanda sedan de färska gröna med höen och uppmuntra honom att äta höet.
2 veckors diet Detta är kosten din kanin bör vara på