smoothie gå ner i vikt Euthanizing ditt husdjur

hur gå ner i vikt Euthanizing ditt husdjur

Var vänlig och ta hand om dina husdjur så att livslängden inte är full av att lida av flera oadresserade förhållanden. En välskött husdjur är så mycket roligare än ett husdjur som har smärta från oadresserade medicinska tillstånd, loppor och halitos från ingen tandvård.

Det finns veterinärer som kommer ut till ditt hem för att utföra eutanasi. Jag var där för min häst av nödvändighet, men jag var en stor bebis om att vara i rummet för mina sista katter, även om jag själv inte utövar en veterinär.

Eutanasi är barnets val när djur lider men vi hade turen när den gamla hunden som vi tog in i 18 månader, gick bort på matta under en tupplur efter att ha ätit en bra frukost.

Jag håller med alla kommentarer hittills. Den tuffaste, mest hjärtskärande sak som min man och jag någonsin har haft att göra. Vår kattunge var insulinberoende två gånger per dag under de senaste 4 åren av hans liv. Han uthärde alla dessa skott och älskade oss fortfarande aldrig upprörd. Sedan vid 16 år diagnostiserades han med andra problem och hans livskvalitet var uppenbarligen inte roligare längre. Att fatta det beslutet var det värsta. Gör mig tårar, tänker bara på det nu. Det var 2004 vi fick få ett husdjur nu men när vi är får vi en liten hund.

Jag har måttligt döda flera av mina hundar genom åren på grund av cancer och andra sjukdomar. Det är ett svårt beslut. De har bra dagar och dåliga. Du ifrågasätter dig själv alltid. Det är en av de svåraste sakerna du någonsin kommer att göra. Men efteråt genom tårar och sorg, inser du att du fattat rätt beslut. Min första hund, som vuxen, hade cancer och vi gjorde saker som kirurgi för att hjälpa henne. Jag vände mig för länge och gjorde mer än jag borde, det hjälpte mig innan jag fattade beslutet. Jag lovade att aldrig låta det hända igen. Så när min sista hund hade samma typ av cancer, lät han honom lida. Jag har satt på golvet med dem sträcker pälsen, ger dem kramar och kyssar och säger att jag älskar dem. Även om det är mycket svårt, kommer jag alltid att vara med dem i slutet. Jag kunde inte leva med mig själv om jag var där.

How_did_you_know_when 10, Min känsla är att du som känner henne så bra kommer att veta. Om du ser det bara för svårt för henne, och hon har inte längre de goda glada dagarna, kan det vara dags. Även om jag har vänner som nyligen förlorade sin mamma till cancer Hon gick igenom de nödvändiga stegen för att lagligt sluta sitt eget liv om det blev för eländigt. Läkaren sa att hennes typ av cancer var vanligtvis inte mycket smärtsamt och hon kanske inte behövde den assisterade självmordet eller vad det ringde, men hon ville vara beredd om hon inte kunde hantera det. Visade sig att han hade rätt Hon glömde bara bort omgiven av sina nära och kära bryr sig om henne utan okontrollerbar smärta. Ring till veterinären och prata med dem om det. Jag är ledsen, det är svårt när en bra vän måste gå. Nuvarande kemo fungerar fantastiskt för hundar (mycket mildare än för människor) i fall som din och min, när det är en kvalitetsfråga för livsledning. Inte en bot, men livskvalitet.

Om du känner din hund, och klart du gör det, kommer du att veta när tiden är rätt. Och det utseende som din hund ger dig, hans eller hennes beteende, kommer att bekräfta att det är dags. Ser tillbaka, vägrade huvudproblemet att äta, även om det skulle dricka vatten. Under en natt gick vår sena Titus (nästan 14,5 år) verkligen ner i backen, han kunde knappt gå. Det var dags, och hans ansikte sa att det var. En fredlig och smärtsam process, även om jag sorgade efteråt i månader. Han är med mig i anda varje dag.

Vi var 2 hela dagar utan hund, kunde inte bära tystnaden i huset. Antagit Sid från Pinole-skyddet, sedan Lexi från Antioch-skyddet en månad senare. Jag är säker på att Titus plockade dem.

Kom bara ihåg: skulle du ge upp alla underbara tider med din trofasta hundkompis (eller trofast katt), för att undvika det ro som vi slår samman med människor som har samband med människor? Svaret för mig var, och är ett förbluffande nej. Var stark.

Vi hade en hundpudelterrier som jag fick när hon var 6 veckor gammal hon var kullens runda hon var den bästa hunden som föddes i september 93 och satte sig i 2009 Hon var blind och hennes njurar började misslyckas vad fick oss att göra det är att hon hade problem med att gå nummer 2, det var som om hon var förstoppad med halv i och halv ut och inte kommit ut så vi bestämde oss för att det var dags. Också vid den tiden hade vi 3 sovrum remolded och hon skulle inte gå in i min där hon sov hon kunde inte luktar hennes doft så vi var tvungna att sova i vardagsrummet för ett tag. Jag kunde inte stanna hos henne när de satte henne i sömn men det var svårt och tänkte på henne varje dag.

Två gånger var båda katter, min första katt drabbades av njursvikt i hennes ålder och jag var tvungen att släppa henne. Hon visste ljudet på min bil och skulle alltid titta ut genom fönstret när jag kom hem. Jag saknade henne verkligen, huset verkade tomt utan henne, så jag antog en annan katt.

Jag namngav min andra katt Lefty eftersom hon var kvar pawed. Hon bodde 13 år innan hon slutade äta och började gå ner i vikt. Hon hade en cancerous tumör i nacken och kunde inte svälja, det dödade mig för att se henne lida och jag var tvungen att låta henne gå också.

Jag på min tredje katt nu och hon blev bara fem. Efter att ha tappat två älskande katter tänker jag ständigt på den tid då denna katt också måste sättas ner, så jag ger henne extra kärlek och ser till att hennes liv är en bra. Jag uppskattar den glädje ett litet djur kan ta med i mitt liv, och den glädje jag också tar med i sitt liv.

Första par katter min man tog hem när vi först blev gift. De var bror och syster, vackra tabbies. Vi kom hem en dag för att hitta kvinnan förlamad från bröstområdet och dra för att flytta runt. Tog henne till veterinären och det gissades att hon hade en stroke. Vi förstörde. Vi lade henne sova på 10 hennes fästman var den mest förödande sedan han var henne Två år senare fick hennes bror cancer. Vi behöll honom bekväm och vi visste att det var dags när han blev obehaglig med andning. Båda är begravda i vår bakgård och jag gjorde anpassade skyltar som markörer. Vi väntade två år och nu har vi tre andra katter som aldrig kommer att ersätta de två första, men dessa har berikat våra kärlek lika mycket. Och ja, vi tänker på de två första katterna vi hade mycket med förtjusta minnen av hur mycket vi älskade att komma hem till dem.

Min trofasta German Shepard. Bästa hund jag någonsin haft. Hon föddes för att vara en guidehund för den blinda,
smoothie gå ner i vikt Euthanizing ditt husdjur
men så mild och söt som hon var hon bara för stor. Vi fick henne när hon var två och hade henne i 14 år. Hon kunde ta köttet ur en korv utan att störa huden! Hon skalade jordnötter men vi kunde inte lära henne att rensa roten. Vi (min familj) bestämde oss för att lägga ner henne när hon inte kunde komma upp från en liggande ställning utan att skämta. Vi försökte drogerna, de arbetade ett tag. När dagen kom kom min man tillbaka. Jag satt i uppfarten med min älskade husdjur som skakade ut mina ögon. Hon lade huvudet på mitt knä och tittade upp på mig, som om att säga det OK, jag är redo. Jag vet inte hur jag gjorde det till veterinären. De kom ut och fick oss och du vet resten.

Ja 2007 fick min Rottie bencancer i åldern 7 1/2. Tydligen hade han det ett tag och jag tänker bara det galet hur länge de kan hänga på och driva sin egen smärta åt sidan för oss. Men äntligen kom det till där han inte ens kunde stå på egen hand och han var bara en stolt pojke som jag visste att jag inte kunde låta honom lida så. Vår familj sa alla sina farväl och nästa dag bara han och jag gick till veterinären. Jag låg på golvet med honom och pratade med honom och tittade honom rätt i sina vackra ögon tills han stängde dem för gott. Jag ville att han skulle vara med sin mamma i slutet och veta hur mycket han älskade fortfarande saknar honom så mycket och tänka på honom hela tiden. RIP min snygga pojke!

Vår hund dog. Han var mauled av en grop (chockerande, eller hur?). Min man ville inte, men det var det rätta valet. Han lidit. Vi försökte se om han skulle stabilisera först, men veterinären ringde och jag hörde att han skrattade mjukt i bakgrunden, även på smärtstillverkningar. Han hade hjärnsvullnad på grund av punkteringar i huvudet och nacken och började få anfall. Det var det för oss och vi fick honom lägga ner sig. Barnen älskade honom så mycket. Veterinären avskräckte oss från att ta sin lilla kropp att begrava, men han var MIN hund och jag ville begrava honom i mitt hus. De har ingen rätt att berätta något annat. Vi gjorde en sten för honom och begravde honom under ett av barnfönstren.

Jag hade en katt som slogs ner flera år tillbaka. Det var första gången (hittills den enda tiden). Det var traumatiskt för mig. Först blev jag chockad när doktorn som gick in för att utföra uppgiften var en var en min katt hatade eftersom han var kall och grov med henne. Jag var redan för upprörd att be om en annan läkare. Min katt spändes strax och försökte vinkla bort. Han fastnade en nål i henne, hon ropade en liten sak för att det tydligt skadade, och jag frågade var lugnande att lugna ner henne först, eller hur? vet att hon snart skulle bli avslappnad. Hans svar var att det var det. Hon är borta jag kunde inte tro det! Han gav mig även chansen att säga adjö till en lugn kattunge. Jag vet inte någon som inte har haft lugnande medel före det dödliga skottet. Om jag inte var rädd för att bli stämd, skulle jag ge honom namn eftersom jag tror att han fortfarande övar. Jag har nu en annan kattunge som är gammal och vi måste kanske fatta det svåra beslutet igen snart. Jag hade en dålig känsla av mannen, högt, kallt och avlägset, och de hade inte gjort något för att få rummet att känna sig tröstande. Jag krävde min katt tillbaka och gick ut när han talade till min rygg och sa att jag bara debiterar dig för ett kontorbesök. Mitt svar var lycka till med det! Jag gick till veterinären i Park n Shop efter det och de var så snälla! De satte ett knäppt, mjukt täckt lock på provbordet, berättade att jag skulle ta så länge som jag ville ha med min katt före proceduren och hela tiden talade mjukt och trött på både mig och min katt. Jag kommer tillbaka till detta veterinärkontor (Dr Bedros)!

Det är 5 år senare denna månad att vi var tvungna att sätta min Lexi ner. 13 1/2 år gamla Shep / Lab mix. Vi fick henne vid 5 veckor gamla valp. Liksom hur alla andra känner sig ensamma var hon den bästa pupen! Hon hjälpte min son att lära sig att gå (aldrig använt barnvandraren osv, han drar sig upp, lutar sig på henne, hon gick långsamt med honom). Bästa vänkompis! Hon var också en hund för djurhushåll (besökte med glädje till boende i vårdhem, ombyggande centra, sjukhus etc.) för år. Fick veta att hon lever till 10. Diet, motion, wellness checkups, LOVE förlängde hennes liv. Diagnostiseras med en stor massa. Eftersom hon var dotter, hon mig via ögonen var det hennes tid. Ingen livskvalitet kvar (kunde inte gå hennes sista dagar). Beslutet är hjärtskärande, gick till en djurstödskoncern dag före den planerade proceduren. Hjälpte enormt. Jag borstade ut räddade några av hennes hår och gjorde ett avtryck av en av hennes tassar tillsammans med bilder för att sätta i en Shadow Box. Har fortfarande en av hennes nallebjörnar. På grund av andra omständigheter fick man aldrig ett annat husdjur. Lexi älskade oss och vi ÄLSKADE henne! Don tänka inte längre hur hon dog men hur hon bodde och gav så mycket glädje. Bra minnen men jag saknar henne fortfarande oerhört !!!!!!

SENASTE KOMMENTARER: E på två arresterade efter ockuperade stulna fordon som ligger i trevliga HillMelissa Jag älskar dig och jag tänker på dig hela tiden! Xoxo, Lame O

Jag är Urban Spaceman på Rattle Snake Bites 33 årig man i Lime Ridge Open SpaceGreat råd att stanna ute av gräset,
smoothie gå ner i vikt Euthanizing ditt husdjur
som ticks lurar där också.

Original G på Claycord Talk About PoliticsWelcome to California. ‘Idag har Kalifornien blivit en ekonomisk och kulturell katastrof. Staten är hemma för över 114 000 hemlösa, en fjärdedel av

Ursprunglig G på Claycord Talk About Politics ‘Det finns många skolelever som har utlovningar planerade till National Student Walkout den 14 mars 2018. Detta är ett bra brev som är

TraumaRx på misstänkt skott av Concord Officer Hospitalized, Injures inte livshotande Hur skulle du motivera att skjuta någon i ryggen medan de löper?

Liv, Frihet och egendom på Rattle Snake Bites 33 årig man i Lime Ridge Open SpaceDon är inte på mig.

Mystic Mystic på misstänkt skott av Concord Officer Hospitalized, Injures inte livshotande Varför, för att de sköt den misstänkta eller för att de fångade honom? Låt oss inte hoppa för glädje ännu. Jag väntar på att höra den misstänkte