ner i vikt Expand ditt liv om tre veckor

hur går jag ner i vikt snabbt Expand ditt liv om tre veckor

Harvey Wasserman Expandera ditt liv i tre veckor har workshops ett stort syfte att visa att många känslomässiga problem kan reagera på enkla tekniker. Wasserman kommer att presentera övningar som hjälper till med depression, ångest och andra känslomässiga problem. De kommer att hjälpa till att identifiera negativt tänkande och de många övertygelser och erfarenheter som begränsar personlig tillväxt och expansion.

har lärt mig många av mina expansiva övningar från de stora lärarna från de senaste 50 åren, Virginia Satir, Milton Erickson, Al Lowen och många andra, sade Wasserman. har studerat med naturläkare runt om i världen och skapat egna egna erfarenheter. innebär att jag jobbar och som deltagare jobbar, upplever och kanske delar frivilligt dina personliga erfarenheter. Återkoppling från tidigare workshops har varit väldigt positivt, med några rapporter om transformationserfarenheter att lyfta en kronisk depression och förlora en alkoholberoende. Nästa workshop kommer att äga rum lördagen den 8 mars på Victoria Hotel. Sessionerna börjar klockan 10 och är klart kl 16.00. Det finns plats för 40 deltagare; inga reservationer kommer att vidtas. Kostnaden är per verkstad.
ner i vikt Expand ditt liv om tre veckor