matschema viktnedgång Ex Nina Agdal diskuterar deras uppbrytning

viktminskning piller Ex Nina Agdal diskuterar deras uppbrytning

Sakerna fungerade inte mellan Adam Levine och Nina Agdal, och nästan omedelbart efter maj 2013-upplösningen lanserade Voice-coachen sig i en relation med sin ex-flickvän och nu fästman Behati Prinsloo.

Men Nina, 21, är OK, hennes ex är redo att gifta sig med en annan fantastisk modell. För att hon, som hon uppenbarligen avslöjar i en intervju med Ocean Drive s novemberutgåva, inte lärde sig något om kärlek från hennes korta romantik med Levine, 34.

‘Jag är 21 år gammal, och jag tror inte att någon som är 21 vet vad kärlek handlar om än’, säger den danska skönheten. ‘Jag tror att kärlek bara händer. Det hände med dem och jag är glad för dem. Jag är inte ens orolig för något sådant. ‘

‘Om något är tänkt att vara, så blir det,’ förklarar hon. ‘Jag känner mig som så många unga tjejer har denna uppfattning om ett förhållande eller äktenskap eller kärlek och [de] vet inte ens. Vi är 21 år gammal, okej? Gå ut,
matschema viktnedgång Ex Nina Agdal diskuterar deras uppbrytning
ha en tequila och sluta oroa dig för det. ‘

Med det sagt, Nina, som nu träffar The Wanted’s Max George, säger att hon vill ‘som 100 barn’ en dag. (Hon hävdade att hon var singel under den här intervjun, men det är oklart när denna Q inträffade. Dessutom strök hennes pojke bander bara om deras romantik.)

Nina, vars modelleringskrediter inkluderar Victoria’s Secret och Sports Illustrated Swimsuit Issue, vill att ‘tjejer ska kunna relatera till mig’ och tillägger: ‘Jag tycker att det är därför många kommersiella kunder som jag, för jag är precis som alla andra. ‘

Tja, inte alla har en kropp och ser ut som hennes! Men även Nina har kritik mot hennes figur. ‘Det har varit tider när folk har sagt att jag ska gå ner i vikt eller tona upp vissa områden. Det är en skillnad mellan toning och viktminskning, säger hon. ‘Du ska inte berätta för tunna tjejer att gå ner i vikt eftersom det gör ont. Det gör ont, oavsett vem du är och hur mager du är eller hur stor du är. Om någon säger att du ska gå ner i vikt, det är som en stans i ansiktet. ‘
matschema viktnedgång Ex Nina Agdal diskuterar deras uppbrytning