matschema för viktnedgång Exeter Medical School

så gick jag ner i vikt Exeter Medical School

Efter att ha arbetat kort som sjukgymnast, flyttade jag in i hälsovårdsforskning, och är för närvarande en del av Primärvårdskoncernen i läkarskolan. Mitt första forskningsintresse var i användningen av elektroterapi för att främja vävnadshälsa, och detta ledde till mitt doktorandarbete om användning av mikromekanisk behandling för kronisk tennisarmbåge. Sedan dess har jag forskat på en rad olika hälsovårdsspecifika ämnen, bland annat en utvärdering av yrkesarbetande för äldre personer med komplicerade förutsättningar och användningen av ett träningsintervju för långvariga överlevande.

Mitt nuvarande intresseområde handlar om förändring av hälsobeteendet, och jag arbetar med docent Colin Greaves om utvecklingen och utvärderingen av ett program för att stödja långsiktigt underhåll av viktminskning.

Genom mitt arbete har jag utvecklat intresse för psykologin för förändring av hälsorbete och i forskningsmetoder för komplexa ingrepp. I synnerhet är jag intresserad av användningen av flera former av bevis för att informera den systematiska utvecklingen av beteendeförändringsinterventioner. och i metoder för processutvärdering som kan användas för att bedöma hur och under vilka omständigheter interventioner kan vara effektiva.

för att stödja pilotprov av terapeutisk ultraljud för apomorfin-nodulesto-stödpilotprovning av terapeutisk ultraljud för apomorfin-noduler

utveckla en insats för att stödja underhållsförluster

syntes av bevis avseende viktminskning underhåll för de som riskerar kardiovaskulär sjukdom

utveckla ett protokoll för utvärdering av ett viktminskning underhållsprogram

2014 Stroke Association

Fond pilot RCT av ReTrain övning baserad intervention för långsiktiga stroke överlevande

2011 Stroke Research Network

Stroke forskning förslag utveckling

2011 Royal Devon Exeter Foundation Trust

Stöd pilotstudie av metod för att undervisa stroke överlevande att stå uppe från golvet självständigt

2005 Parkinsons sjukdomssamhälle

Stöd för pilotprov av terapeutisk ultraljud för apomorfin-nodulesSupport of pilot trial av terapeutisk ultraljud för Apomorphine nodules

Viktiga publikationerPublikationer per kategoriPublikationer efter årPoltawski L, Allison R, Briscoe S, Freeman J, Kilbride C, Neal D, Turton A, Dean S (I Press). Bedömning av inverkan av övre extremitetshinder efter stroke :. en kvalitativ undersökning som använder internetbaserade personliga konton över strokeöverlevande. Funktionshinder och rehabilitering

Bedömning av inverkan av övre extremitetshinder efter stroke :. En kvalitativ undersökning med hjälp av internetbaserade personliga konton över strokeöverlevande. Större lemmedisin efter stroke kan ha flera effekter på individen. Befintliga bedömningsinstrument tenderar att fokusera på försämring och funktion och kan sakna andra förändringar som är personligen viktiga. Denna studie syftar till att identifiera personligt betydande. Tematisk analys som använde Världshälsoorganisationen Internationella klassificeringen av funktionshinder och hälsa (ICF) användes för att identifiera personliga effekter av övre lemsjukdom efter stroke.
matschema för viktnedgång Exeter Medical School