lchf går inte ner i vikt Evangeliska planer hälso-klasser nästa månad

gå ner i vikt matschema Evangeliska planer hälso-klasser nästa månad

LEWISBURG Evangelical Community Hospital kommer att hålla följande klasser i februari:

Förberedda födelse torsdagar, februari vid Community Health Education Center. En avgift gäller. Kursen guidar föräldrar och stödjer personer genom födseln, inklusive arbete, leverans, andning och avkoppling.

Förberedd förlossningsuppdatering Ring gemenskapens hälsovårdsutbildningscenter för att schemalägga en klass. En avgift gäller. Uppfriskar föräldrarna på grunderna för födseln. Par är försedda med aktuell arbetsteknikinformation i en privat miljö. 4 februari på Apple Conference Rooms A på baksidan av matsalen. Avgift gäller. Klassen lär bröder och systrar åldrarna 2 10 hur man blöder, svävar och håller en bebis.

Nyfödd vård måndag feb februari 9 vid Community Health Education Center. En avgift gäller. Undervisar vårdgivare hur man blöjer, bader och matar barnet och täcker efter partumdämpning och vård av den nya mamman. 25 februari vid Community Health Education Center. En avgift gäller.

Nya morföräldrar kan ringa 768 3200 för att planera en rundtur i OB-enheten.

T Dap Clinic och Child Safety Seat Checks Tetanus, difteri och pertussis vacciner tillgängliga fria till fäder och hushållsmedlemmar 18 år och äldre av en nyfödd levererad på Evangelical. Håll ditt barnsäkerhetssäte kontrollerat på Community Health Education Center. Utnämningar föredras. 5 februari vid Community Health Education Center. En avgift gäller. 19 februari vid Community Health Education Center. En avgift gäller. Tisdagar,
lchf går inte ner i vikt Evangeliska planer hälso-klasser nästa månad
feb feb 6 mars 13 vid Community Health Education Center. Lär dig hur enkla val du gör varje dag, till exempel vad du äter, hur du svarar på stress, huruvida du röker, hur mycket du tränar och kvaliteten på dina relationer kan drabba din hälsa, ditt välbefinnande, även din överlevnad. Det vetenskapligt beprövade programmet för att må bättre, leva längre och gå ner i vikt baseras på det bästsäljande bokspektrumet av Dr. Dean Ornish. En avgift gäller,
lchf går inte ner i vikt Evangeliska planer hälso-klasser nästa månad
men de med Highmark försäkring kan delta gratis.