kost för viktminskning Experter diskuterar att hålla sig på spår för nyårsdieter

hur ska jag gå ner i vikt Experter diskuterar att hålla sig på spår för nyårsdieter

I januari närmar sig internet blir översvämmade med hälso- och diettips. ‘Patienter kommer in och säger’ Jag såg det på TV om att gå ner i vikt ‘eller’ Jag ‘kommer att försöka denna diet. Vad tycker du om det,’ ‘sade Megan Geierman, registrerad dietist på McLaren Bay Region. Hon sa att hon nästan har sett det hela när det gäller kraschdieter eller kramstrålning. Hon sa att en uptick hos folk som vill förändra sitt liv inte är nödvändigtvis en dålig sak. Det är bara hur de gör det. ‘Jag tenderar att avskräcka någonting med ett slutdatum och uppmuntra allt som kommer att vara hållbart eftersom vi vill ha några förändringar som du gör för att hålla hela året, inte bara sluta ånga i Mars, säger Geierman. Geierman sa att det är viktigt att göra små förändringar som förblir snarare än stora som inte är realistiska om du verkligen vill förbättra din hälsa. Försök att lägga till först innan du dras. Så försök att lägga till de frukterna och grönsaker innan du börjar ta bort, för att vi inte vill att du ska känna att du blir berövad. Vi vill att det ska vara roligt, säger Geierman. För White har det varit sex år sedan hjärtinfarkten och hon har inga planer på att sakta ner när som helst snart. Surveys visar att cirka 22 procent av nyårsbeslutningarna inte gör det förbi den första veckan och 40 procent glömmas efter en månad. Experter säger att ett definierat mål kommer att gå långt till hjälper dig att behålla din nya diet. Det kan vara mars, men Mother Nature har fulla avsikter om Keepi ng oss på vintern under de närmaste dagarna. Snö återvänder till bilden i morgon med liten ackumulering möjlig. Kommunen visar Flint polisstöd efter att Netflix-serien har släppts. Community visar Flint polisstöd efter att Netflix-serien släpptes: Friday, March 9, 2018 5:24 PM EST2018 03 09 22:24:15 GMT är i genomsnitt , med en lång skott, säger trailerens startlinje för Town. Town är en ny Netflix dokumentärserie som skuggar Flint Police Department.
kost för viktminskning Experter diskuterar att hålla sig på spår för nyårsdieter