kalorier för att gå ner i vikt extrem viktminskning för baddräkt säsong

går inte ner i vikt lchf extrem viktminskning för baddräkt säsong

Människor ständigt frågar mig vad de ska äta. De har ett bröllop (eller återförening, resa, fest, etc.) om tre månader. De måste gå ner i vikt och snabbt. Kan det göras?

Ja, du kan gå ner i vikt snabbt för att göra en stor skillnad i hur du ser ut. Beviljas, det här är inte en hälsosam väg att gå ner i vikt, men om du håller fast vid planen kommer du mer än sannolikt att vara lämplig och hälsosam i tid för ditt evenemang. Jag ger dig denna information med tvekan, för det är inte en diet du borde följa för alltid, och du kommer förmodligen att få vikten tillbaka (för det mesta för att det är för svårt att hålla fast vid).

Slutligen måste jag lägga till denna ansvarsfriskrivning: Du måste se en läkare innan du börjar något viktminskningsprogram inklusive denna information. Följande är ENDAST för de som har en läkares godkännande. När du väl har rensats, följ helt enkelt dessa steg och du kommer att kasta snabbt pund.

Steg 1: Kasta ut varje sista bit av skräpmat från ditt hus Allt som är ens tveksamt borta. Ta inte något för ett svar från någon familjemedlem. Gör bara det. Det handlar inte om att vara ‘PC’. Det handlar om att få jobbet gjort i slutet av berättelsen.

Steg 2: Ät äggvita grönsaker omeletter Varje morgon, utan att misslyckas, måste du äta en fyra till åtta ägg vegetabilisk äggvita omelett. Förbered grytan med kokspray. Häll upp allt du gillar paprika, svamp, lök, broccoli, tomater och kasta dem i mitten av omelet. Vik sedan äggen över grönsakerna och laga kort på båda sidor. Bli kreativ och prova nya kombinationer för att hålla sakerna intressanta. Till exempel, försök att blanda salsa och avokado i dina ägg för en förändring.

Steg 3: Ät massor av icke stärkelsefulla grönsaker Bara när du tror att du har ätit tillräckligt med broccoli, blomkål, spenat, paprika, sparris, etc. äta mer. Du måste äta minst två till fyra koppar vid varje måltid. Var försedd med någon form av oljespruta, peppar, havssalt, örter och färsk vitlök om du gillar det. Undvik att använda olja eller smör. Försök att grilla dina grönsaker. Om du inte är säker på hur du gör grönsaker smakar bra, lär du dig. Experiment genom att läsa matlagningsbloggar. Lean betyder inget fett.

Protein saktar matens rörelse genom matsmältningskanalen, och långsammare tömning i magen innebär att du känner dig full längre och blir hungrigare senare (ökad mättnad) än när man äter mat som är lägre i protein. Forskning tyder också på att högproteinmått leder till minskat efterföljande kaloriintag.

Källor av protein

Fjäderfä: Välj främst kyckling och kalkon, och se till att du väljer smala nedskärningar. Det litetaste fjäderfävalet är vitt kött från bröstet utan huden.

Fisk: Fisk är en bra källa till både protein och hjärtat friska omega 3 fettsyror. Se till att du förbereder fisken genom att koka, baka eller grilla. Inget smör och mycket liten olja.

Kött (inklusive nötkött, kalvkött, fläsk och lamm): Se till att alla kött är mager, med synligt fett avlägsnat och kontrollpartiets storlek och frekvens. Leta efter minst 90 procent magert. Du kan till och med kunna hitta nötkött som är 93 eller 95 procent mager.

Steg 5: Inget socker eller vita livsmedel. Ät eller drick ingenting och jag menar allt med tillsatt socker eller vita livsmedel som tårta, bröd, muffins, mjöl, ris, pasta, crackers och spannmål.

Steg 6: Träna kardio och styrketåg dagligenDetta är ett måste. Bara för att det är steg 6 betyder inte att det är mindre viktigt. Och om du tror att du verkligen kan gå ner i vikt genom att gå uppför trappan istället för att ta hissen eller rulltrappan, tänk igen. Vad du bör göra är att gå i minst 90 till 120 minuter per dag, varje dag.

Steg 7: Drick mycket vatten, ingen alkohol Du måste vara hydratiserad. Det innebär att man dricker tillräckligt med vatten. Hur mycket? Förmodligen minst fem till åtta glas per dag. Kan du dricka kaffe, te, etc.? Ja, så länge det är slätt, eller med skummjölk och högst en eller två sockerarter. Ingen alkohol.
kalorier för att gå ner i vikt extrem viktminskning för baddräkt säsong