hur snabbt kan man gå ner i vikt experter ser till nästa generation av enheter för att flytta bortom stegräkningar av Ryan Johnson Fo

bra kost för viktminskning experter ser till nästa generation av enheter för att flytta bortom stegräkningar av Ryan Johnson Forum News Service FARGO

HomenewsHeadlinesDuluth i körning för fartygs commissioningMan allegedly shot, dödade flickvän i St. PaulMinnesota gymnasielärare har sex med äldre elever legallyMcCuen Street reparationer för att stänga korsstatstrafik på Oliver BridgeSuperior, Maple mull sport co opsportsHeadlinesCounties möts för att mull antlerless skörde kvoterPrep Playoffs mars 11New Johns Lake producerar ännu en trofé muskieBulldogs sopa sig till St. PaulPREP BOYS HOCKEY: Duluth East Stymies favoriserade Edina för att nå titeln gameopinionHeadlinesHope för framtida behov investeringarSmå åtgärder, stora besparingarA misslyckade budgetförslagLåt solskenet in! Nya tecken ingen förbättring

Forum News Service

FARGO Vi lever i en tid av ‘jetsons’ som tekniska möjligheter.

Men Adrian Dawson Becker, en mobil strateg för Fargo-baserade Myriad Mobile, sa att de snabbt utvecklade funktionerna, inklusive videokommunikation, bärbara elektroniska apparater och hushållsautomatisering, har inte översatts till den ‘perfekta’ bärbara enheten åtminstone ännu inte.

Konsumenter vet att de vill att dessa enheter ska ansluta till sina telefoner och erbjuda en unik upplevelse utöver vad de skulle få från en armbandsur.

‘Men de har inte en vision för vad de vill ha för att vara,’ sa han.

Den osäkerheten, enligt Dawson Becker, står bakom den meteoriska ökningen av användbarhet för bärbara fitnessband, bland annat Fitbit, Nike FuelBand och Jawbone UP tre varumärken som stod för 97 procent av alla smartphoneaktiverade aktivitetsspårare som såldes förra året.

‘Fitness wearables tog av sig eftersom de mötte ett specifikt behov,’ sa han.

Juniper Research sa att 13 miljoner bärbara enheter såldes 2013. År 2018 förväntas det här numret vara ballong till 130 miljoner, vilket motsvarar 19 miljarder kronor i försäljningen.

Men möjligheterna är fortfarande begränsade på många av de mest populära fitnesstrackermodellerna idag, och eftersom nya funktioner och teknik utvecklas, sa Dawson Becker att konsumenterna kan förvänta sig att se en förändring av de möjligheter som kommer att finnas tillgängliga från en armband eller ett par glasögon.

Det nya träningsredskapet

Scheels All Sports i Fargo säljer två bärbara fitnessapparater, Polar Loop och Garmin Vivofit, och kommer snart att bära iFit, vilket kommer att vara kompatibelt med den senaste linjens tredemjölar.

Vid denna tidpunkt är många inträdesmodeller en ‘väldigt avancerad pedometer’, enligt Evonne Saleh, Scheels träningsaffär. Enheterna håller reda på rörelsen och räknar steg som tagits för att komma fram till en aktivitetslinje.

Men deras nytta vid denna tidpunkt kommer ner för att uppmuntra människor att vara mer aktiva eller bara inser hur inaktiva de är, sa hon.

‘Med Vivofit finns det faktiskt en liten röd linje som går över toppen av det,’ sa hon. ‘Om du är inaktiv i en timme eller mer är linjen helt överst och berättar att du står upp och rör mig. Jag tror inte att folk inser hur mycket de är stillasittiga mot att gå och vara aktiva. ‘

De flesta konsumenter som är intresserade av dessa enheter vill gå ner i vikt och bli mer aktiva, sa Saleh. Andra som förmågan att spåra sömnmönster. För ett tilläggspris är vissa modeller också kompatibla med hjärtfrekvensremmar som kan göra enhetens uppskattning av kalorier brända mer exakt och hjälpa till att anpassa träningsrutinerna för att få de bästa resultaten.
hur snabbt kan man gå ner i vikt experter ser till nästa generation av enheter för att flytta bortom stegräkningar av Ryan Johnson Fo