gå ner snabbt i vikt på en vecka Executive Style

hur man går ner i vikt snabbt Executive Style

Du leder British Open av tre skott när du står på den 18: e te. Även en dubbel bogey får se dig fortfarande vinna titeln. Men du är ‘Gallic’ och vägrar att oroa dig för att leka säkert och ta en förare av tee. Två vilda skott senare kommer din klubb i grovt och din boll försvinner i vattnet. Du tar bort dina skor och strumpor, wade in och ser allvarligt på att leka från drycken. Du skriver så småningom en sju och går in i en lek mot Paul Lawrie och Justin Leonard, som du förlorar. Som den stora franska filosofen Descartes skulle ha sagt: ‘Merde!’

Om du kommer att gå ut, gå ut på den stora scenen. Zinedine Zidane, som spelade i sin sista turnering, fick den italienska försvararen Marco Materazzi och skickades av. Två år senare vann Materazzi uteblivna skador från Storbritanniens Daily Mail och Daily Star Newspapers, som felaktigt rapporterade att han kallade Zidane ‘en terroristhas son’. Men vad han sa visste visserligen en fantastisk reaktion från den franska legenden. ‘Han sa ord som var mycket hårda. De var ord som rör de innersta delarna av mig. Mycket personliga saker, min mamma, min syster, sade Zidane.

Vad föranledde Ian Thorpe att toppla in i poolen före starten av de olympiska kvalificerade värmerna för 400m freestyle som diskvalificerade honom från loppet, förblir ett mysterium. Men efter en utdragen tvålopera gav kvalificatören Craig Stevens sin plats i händelse av att Thorpe, som gick

på för att vinna guld i händelse i Aten. Efter finalen var Stevens snabb att dämpa rykten om att Thorpe kan ge honom medalj. ‘Det har inte talats alls,’ sa Stevens. ‘Han har gjort allt arbete och det är hans medalj, och jag vill inte ha det ändå.’

‘Du har precis tappat VM.’ Om Steve Waugh faktiskt uttalade dessa ord till Sydafrika s Herschelle Gibbs vid VM 1999 är oklart. Waugh sa att han inte hade det, men han borde ha. Med Australien på randen av att förlora och elimineras från tävlingen, sprang Gibbs i sin iver för att fira uppsägningen, en enkel fångst från Waugh. Waugh var 56 på tiden och gjorde 120 inte ute i Australiens vinst. Resultatet gjorde det möjligt för Australien att gå vidare till semifinalerna och så småningom kräva en annan världscup genom att besegra Pakistan i finalen.

United s Eric Cantona skickades av efter sparkar Palace s Richard Shaw och missbrukades av Palace fan Matthew Simmons när han gick ner i sidled. Cantona lanserade en kung fu inspirerad spark på Simmons. Cantona dömdes till 120 timmar samhällstjänst och fick ett åtta månaders spelförbud. ‘När måsarna följer trålaren, beror det på att de tror att sardiner kommer att kastas i havet’, sa han kryptiskt efter att ha dömts. I 2007, som reflekterar över sin karriär, sa han: ‘Jag har mycket bra stunder, men den jag föredrar är när jag sparkade hooligan. ‘

Det var en söt punch, så söt. Tyvärr var det på en oval,
gå ner snabbt i vikt på en vecka Executive Style
inte i en boxring. Barry Hall, som hade blivit niggled av West Coasts Brent Staker under den fyra omgången, svängde runt, lyfte sin vänstra knytnäve och slog Staker som en taxman s bill. ‘Ja, jag fick honom. Jag vill verkligen inte att det är så svårt, det är säkert’, sa Hall, som var suspenderad för sju matcher. ‘Det var bara ett ögonblick och det var verkligen oacceptabelt.’ Gamla vanor dör hårt och Hall suspenderades för två matcher efter att ha slått Adelaides Ben Rutten den här säsongen, vilket resulterade i att han slutade svanarna.

Bara för att bevisa nedbrytning av de elektriska pulserna i hjärnbarken är inte den enda domänen hos manliga idrottare, vi presenterar det australiensiska 4x200m freestyle relälaget Giaan Rooney, Elka Graham, Petria Thomas och Linda Mackenzie. Med guldmedaljen deras som Rooney drev ner i sista omgången började Graham, Mackenzie och Thomas sina fester genom att hoppa i poolen. De diskvalificerades för att andra konkurrenter ännu inte hade slutfört. ‘Det var inte planerat. Jag ville bara dela spänningen med Giaan Rooney i poolen, säger Thomas.

Kiwierna hade tagit en oväntad 18 6 ledning mot $ 1.11 Favoriter Australien i finalen när Billy Slater fältde en clearingspark. I stället för att ta den säkrare infield-sträckan, försökte Slater slå den Nya Zeelands vingården Manu Vatuvei på utsidan. Vatuvei drev honom mot sidlinjen och Slater kastade en spekulant tillbaka infield rakt mot Kiwi fem åttonde Benji Marshall, som tacksamt rast ner. Nya Zeeland höll fart och vann 34 20. ‘Jag är dum om jag sa att jag inte skulle göra det annorlunda,’ sa Slater efter händelsen.

Rugby union rekvisita bör aldrig försöka sparka fält mål, särskilt när deras lag måste göra två försök att tjäna bonuspoäng för att kvalificera sig för semifinalen. Matt Dunnings ansträngning, som seglade över vackert från 32 meter, resulterade i den oförglömliga rubriken: ‘Dumb and Dunning’ ‘. ‘Jag vet inte ens varför jag gjorde det,’ sa Dunning. ‘När det gick i luften tänkte jag,’ Det är okej, det kommer att missa och vi kommer tillbaka för straffet. ‘ Då såg jag att det skulle komma över och jag försökte blåsa bort det. Jag föreställer mig att jag ska ta en bit av en bollocking från [coach] Bob [Dwyer] om det. ‘

En av de bästa var att vara Rodney Hogg när han gavs ut i kontroversiella omständigheter i ett test. När han trampade av och var nära gränsen, ringde den motstående kaptenen honom tillbaka och pratade med domarna.

Ivrigt återvände han till mitten när de två domarna kom tillsammans för att samråda om den motsatta kaptenens begäran. Tyvärr för Hoggy bekräftade domarna att han var ordentligt ute och berättade för honom.
gå ner snabbt i vikt på en vecka Executive Style