gå ner i vikt utan diet Extrem yttrande om programmet

gå ner i vikt på en vecka Extrem yttrande om programmet

Överväger du att gå på 3 dagars diet? Recensioner är svåra att komma med, men jag kommer att ge dig min ärliga åsikt om programmet. Här är mina 3 dagars dietrecensioner.

Först och främst ska jag börja min 3 dagars dietrecension med de bra poängen.

Dieten är mycket låg i kalorier. Vissa versioner av kosten inkluderar grapefrukt vid varje måltid vilket innebär att kosten har 900 kalorier. Andra har det på bara en måltid som tar kosten till 750 kalorier. Självklart är dessa kalorivärden inte hållbara, men kom ihåg att detta bara är en 3 dagars diet. Du kan fasta så länge, så att ha lite mat för att hålla dig på väg kommer inte att skada dig.

Den andra positiva sak som jag kommer att nämna i mina 3 dagars dietrecensioner är att det inte finns någon fin matlagning som krävs för att bibehålla denna diet. Om du kan koka ett ägg och laga grönsaker i mikrovågsugnen, kan du gå på den här kosten. Matvaror som krävs är grundläggande: keso, saltkakor, morötter, äpplen etc.

Det tredje som är trevligt om denna diet är att maten du blir ombedd att äta på intet sätt skadar dig. Du kommer att äta frukt,
gå ner i vikt utan diet Extrem yttrande om programmet
grönsaker, magert kött osv. På många sätt är du bättre med det här programmet än att du skulle äta ett par måltider på en snabbmatfog. Det finns inget trick för 3 dagdieten, det är bara mycket lågt i kalorier.

Men det finns några nackdelar med kosten. Till exempel kan du bara förlora ett par pund för all din svält, inte de 10 pundna några förespråkare hävdar.

Också, jag skulle vara remiss att inte nämna att utökad användning av detta dietprogram säkert skulle leda till anorexi. Dietens namn är ‘The 3 Day Diet’ av en anledning att den bara ska användas i tre dagar.

En annan sak som är värt att nämna i dessa 3 dagars diet recensioner är att du förmodligen kommer att vara hungrig på detta program. Måltiderna är ganska små. Frukost och lunch är cirka 200 kalorier en bit och middagen är ca 350 kalorier. Om du är van vid 2000 till 3000 kalori dieter (vad de flesta amerikaner äter), kommer du att bli famished. Om du kan suga upp det och säga ‘det är bara 3 dagar’ kommer du att överleva. Men om du inte är mentalt förberedd för hungerns utmaningar på 3 dagars kosten, kommer du sannolikt att ge dig in i din önskan att äta mer.

Kortfattat fungerar 3 dagars kost. Du kommer förmodligen att förlora mellan 3 och 6 pund. De 10 pundskraven är från mycket stora människor som försöker det. De flesta av de förlorade punden kommer att vara från vattenvikt. Du kan inte gå på kosten på en längre tid.

Min 3 dagars diet recensioner övergripande bild är att om du vill gå ner i vikt för ett visst ändamål inom en snar framtid (ett bröllop nästa helg, ett kommande gymnasiums reunion),
gå ner i vikt utan diet Extrem yttrande om programmet
är det värt att göra. Som en förlängd diet plan vann inte jobbet.