gå ner i vikt snabbt blogg Expert avslöjar 9 livsmedel som hjälper dig att slå bukfett

gå ner 3 kilo på en vecka Expert avslöjar 9 livsmedel som hjälper dig att slå bukfett

För många människor är kämpar magefett en del av sitt nyårs resolution. Men för mig är det ett livslångt uppdrag. Ju mer jag lärde mig om magefett, desto mer förstod jag hur dödligt det kunde vara desto mer visste jag Jag var tvungen att hitta ett svar som var enkelt, effektivt och fungerat för alla. Jag kallade detta tillvägagångssätt ‘Zero Belly.’ Det syftar till att minska inflammation, sluta uppblåsa och stänga av dina feta lagringsgener. Starkt fett vilka medicinska experter kallar ‘visceralt fett’ är de saker som samlar i vårt tarmar och trycker ut våra bockies. Det har blivit knutet direkt till nästan varje större sjukdom i vår tid, inklusive hjärtsjukdom, cancer, Alzheimers sjukdom, diabetes, och stroke. Såvitt jag är bekymrad, minskade magefett min pappa. Zero Belly är baserat på genombrottsvetenskapen om ‘näringsgenetik.’ Det är undersökningen av hur vissa livsmedel utlöser våra feta gener att slå på eller av. I början av 2014 lägger jag samman en panel för att prova Zero Belly-programmet och jag har blivit bedövas av resultaten : Den genomsnittliga personen förlorade 4 tum av midjan på bara sex veckor. Nyckeln till detta program är ett vetenskapligt bevisat ätprogram som riktar sig till dina feta gener som gör dem till ‘off’ och gör automatiskt viktminskning. Det finns ingen kaloriräkning,
gå ner i vikt snabbt blogg Expert avslöjar 9 livsmedel som hjälper dig att slå bukfett
ingen berövning. Zero Belly fungerar på tre sätt: För det första minskar det blodtryck av cuttin g ner på överskott av salt, mjölk och artificiella sötningsmedel, som alla kan ge dig en ‘matbaby’. Några av testpanelisterna förlorade upp till 3 tum av uppblåsning av deras midja på bara 7 dagar. För det andra läker det din tarm genom att mata de ‘bra’ mikroberna i din mage. En balanserad tarm reducerar inflammation och hjälper till att stänga av dina feta gener. Tredje, det turboladdar din ämnesomsättning med magert protein, friska fetter och kvalitetsfibrer. När du avaktiverar dina fettlagringsgener behöver du inte oroa dig för att räkna med kalorier. Du måste bara se till att du äter rätt kombination av mat. Det finns nio enkla matar som jag byggt in i en lista som är lätt att komma ihåg eftersom det stavar ut ‘nollmag:’ inklusive: ‘Nollmagsdrycker’, drycker Det är väsentligen växtbaserade smoothies som innehåller protein, hälsosam fett och fiber och innehåller resveratrol. Resveratrol finns i överflöd i röda frukter, jordnötssmör och mörk choklad. Ägg innehåller ett näringsämne som kallas kolin. Forskare tror att det slår av generna för visceral fett vinning. Röda frukter som ett äpple kan vara några av de hälsosammaste matvarorna att äta. Ju djupare färgen desto effektivare är de att hjälpa till att släcka överviktslegen. Oljevätska och andra hälsosamma fetter kan hjälpa till att kontrollera sulten för upp till f våra timmar.Köp, ris, havre och annan fiber kan fungera med din tarmbakterier för att stänga av gener för diabetes. Havregryn är ett bra sätt att börja dagen och om den är lite söt kan den tillfredsställa din söta tand.
gå ner i vikt snabbt blogg Expert avslöjar 9 livsmedel som hjälper dig att slå bukfett