gå ner i vikt på en månad Extra Virgin Chef förlorar 350 pund

gått ner i vikt blogg Extra Virgin Chef förlorar 350 pund

Amerika är ett land som har ett fetma problem, och de flesta människor är medvetna om detta. Enligt Centers for Disease Control and Prevention anses mer än en tredjedel av den vuxna befolkningen och 17 procent av minderåriga vara överviktiga. Den genomsnittliga individen i hela landet kämpar med livsmedelsfrågor i viss mån, men många kan tycka det förvånande att de som arbetar inom livsmedelsindustrin, som kockar, har en jämn hårdare tid. ‘Jag är passionerad om vad jag gör för ett liv, men jag måste erkänna att det kan vara en riktig utmaning, säger Chef Scott Jenkins, chefskocken på Arlington-baserade Extra Virgin restaurang. ‘Att vara runt hela maten får mig hela tiden att njuta av det, men jag måste balansera det med behovet av att vara frisk och se hur mycket jag äter.’ För Chef Jenkins är det ett problem som han konfronterade för fyra år sedan , när han tippade vågarna vid 600 pund. Beslutat att få sin hälsa tillbaka på spår trots sin karriär, satte han sig för att gå ner i vikt. Och gå ner i vikt gjorde han! Under de senaste två åren har han framgångsrikt behållit sin nya vikt på ungefär 250 pund, efter att ha förlorat 350 pund. Hur miste han tyngden och vad gör han för att hålla bort det? Massor! Här är några av hans tips för att göra just det: Engagemang. Ingen kan driva någon till viktminskning. Det är viktigt att ha hälsoprelaterade mål så att det är lättare att veta vad det är som du strävar efter. Dessa bör inkludera hälsosam matmål, liksom övningsmål. Att ha rätt sinne om mat och hälsa är viktigt för att upprätthålla en hälsosam livsstil. Att hålla flikar på vad du äter, så att du brukar nå hälsosamma livsmedel, liksom att notera hur mycket du äter, och när du äter den är nyckeln. Delkontroll är viktigt för att undvika över att äta, precis som det inte är idealiskt att äta sent på kvällen. När han såg hur maten tog med sig människor och sätter leenden på sina ansikten, drog det honom in, vilket senare ledde till en framgångsrik karriär i branschen. Idag är han chef på Extra Virgin restaurang med över 18 års erfarenhet , som ligger i Arlington. Restaurangen specialiserar sig på moderna italienska rätter, men han letar också efter sätt att sätta sin hälsosammare snurra på disken som erbjuds, till exempel att välja mer bakning och broiling över stekning. Han är en man som förstår båda sidor av livsmedelsindustrin och har varit en inspiration för många. ‘Det är lätt att falla i viktproblem, speciellt när vi bor i ett land som erbjuder ett överflöd av god mat precis vid våra fingertoppar , ‘tillfogar kocken Jenkins. ‘Men jag har gjort det i mitt liv viktigt att ta hand om min hälsa och njuta av maten, och jag är optimistisk att andra kan göra detsamma.’ Extra Virgin, som har en olivolj inspirerad meny och dcor, är en restaurang i Arlington som specialiserar sig på moderna italienska rätter. Det finns bland annat specialiteter som vedeldade pizzor, pasta, kött, fjäderfä och skaldjur samt vegetariska alternativ. Restaurangen erbjuder lunch specialiteter samt nya veckovisa specialiteter. Om Extra VirginLocated i Shirlington Village ‘s’ Restaurant Row, ‘erbjuder Extra Virgin diners en mängd moderna italienska rätter. Restaurangen erbjuder både lunch och middag samt full catering. Ägaren Shary Thur är en fyra-tiden bröstcancer överlevande, medan Scott Jenkins, den verkställande kocken, har över 18 års kulinarisk upplevelse. Restaurangen serverar veckovis jazz och andra musikevenemang, samt veckovisa specialerbjudanden, förutom sen nattdans.
gå ner i vikt på en månad Extra Virgin Chef förlorar 350 pund