gå ner i vikt med styrketräning Eva Green Depressed

går ej ner i vikt Eva Green Depressed

Eva Green blir ” deprimerad ” om hon är på en diet.

Skådespelerskan ‘Dark Shadows’ var en gång beredd att hon skulle gå ner i vikt för en roll men hittade på att en soppspetsplan gjorde henne eländig och hon kunde inte göra det igen.

” Jag började dricka soppor och då var jag som, ‘Jag kan inte göra det, jag kan inte gå på en diet’. Det är helvetet, det gör dig väldigt deprimerad mat är så viktig för mig. Jag kunde inte fortsätta. ”

Eva medger att hon känner sig som en ” ful duckling ” i Hollywood, men skulle inte genomgå kosmetisk kirurgi för att förbättra hur hon kände sig om sig själv.

Hon sa: ” Det handlar inte bara om kroppsbyggnad och hur vacker du ser. I den här branschen skådespelare som har Botox eller kirurgi gör dig mycket medveten om ålder. Det är hemskt. I Los Angeles känns jag som den fula ankingen, som jag är från Venus eller något. ”

Den 31-årige stjärnan medger att hon ständigt är ute efter fler ” ballsy ‘-roller, eftersom så ofta vackra kvinnor bara kastas som flickvän.

Hon lade till InStyle magazine: ” Det är så tråkigt att spela flickvän. ​​De flesta kvinnorna i filmen är där för att vara vackra för mannen. Det är ganska svårt att hitta en ballsy eller komplex karaktär. Så de roller jag har tagit är de. Många av människor sätter mig i den mörka kategorin. ”
gå ner i vikt med styrketräning Eva Green Depressed