gå ner i vikt hemma Extrema åtgärder som kvinnor tar för att gå ner i vikt

tips att gå ner i vikt Extrema åtgärder som kvinnor tar för att gå ner i vikt

När det gäller att uppfylla det nya årets upplösning att gå ner i vikt, kommer vissa kvinnor att vidta extrema åtgärder för att se antalet på skalan gå ner. En annan 31% sa att de var måttliga, medan majoriteten 62% sa att de var olyckliga. De kvinnor som är olyckliga inte bara dieten studien fann att de vänder sig till andra viktminskning metoder, såsom att använda diuretika, laxermedel, växtbaserade viktminskningstillskott och dietpiller; eller till och med tvinga sig att kasta upp eller fasta och svälta sig. ‘Olyka matvanor åt sidan,
gå ner i vikt hemma Extrema åtgärder som kvinnor tar för att gå ner i vikt
kvinnor som är missnöjda med sin kropp befinner sig ofta kämpar med problem som låg självkänsla, brist på självdisciplin och tendensen att använda mat för komfort Om dessa underliggande problem inte behandlas är det osannolikt att de fysiska vanorna kommer att förändras, säger Jerabek i en släpp om resultaten måndag. ‘Kvinnor som är missnöjda med sin kropp är också mer benägna att hantera en värd för andra psykologiska problem. ‘Undersökningen visade att kvinnor som är missnöjda med sina kroppar är mindre självmotiverade än kvinnor som är lyckliga eller måttligt nöjda med sina kroppar. De som är missnöjda med sina kroppar är mindre proaktiva, mindre troliga att de har förmåga att göra förändringar, har en låg tolerans för frustration och har en högre tendens att äta när känslomässiga eller att känna sig skyldiga efter att ha ätit ohälsosam mat. Jerabek erbjöd några tips till de som vill gå ner i vikt. Övre delen av hennes lista är att se till att balansera kalorier som ätas med kalorier som bränns av motion. Det är bra att ha hälsosam mat hemma kommer att hålla folk från att äta högkalorins skräpmat, så håll saker som mörk choklad, luftpoppad popcorn och bakade chips till hands för cravings. Det betyder inte att en person behöver ge upp sin favoritmat bara äta dem mindre ofta. Hon rekommenderar också att lära känna kroppens cues för när du är verkligen hungrig. Ta pauser under måltiderna för att vänta på att se om du är full och sakta ner under måltiderna. Det är bra att träning inte behöver vara extrem. Starta små och gradvis ökning av motion kan hjälpa människor att uppnå sina mål bättre än de som brinner ut genom att försöka träffa gymmet varje dag.
gå ner i vikt hemma Extrema åtgärder som kvinnor tar för att gå ner i vikt