gå ner ett kilo om dagen Experter räknar med de bästa dieterna för 2018

gå ner i vikt Experter räknar med de bästa dieterna för 2018

Ditt nyårs upplösningsdiet bör baseras på en välbalanserad ätplan som passar din livsstil, snarare än en konstig pärla fylld med livsmedelsrestriktioner. Nyheter World Report s bästa diet ranking för 2018. De två dieter som knyts till toppen placera Medelhavet Diet och DASH Diet passar den fakturaen eftersom de innehåller äkta mat och rimliga, flexibla riktlinjer, sa experter. News World Report, sagt om Medelhavsdieten.

Å andra sidan borde du undvika fladdieter som kräver att du vidtar allvarliga begränsningar. News ‘panel av näringsexperter, bindande för sist på listan.

Keto dietten kräver att människor strängt begränsar sitt kolhydratintag medan de hänger sig i mat med hög fetthalt, en plan som helt enkelt inte är hållbar, sade Haupt.

‘Det är verkligen kosten för tillfället, men det kan vara en ganska extrem plan. Det finns en mycket strikt carbgräns. Våra experter säger att det inte är nödvändigt att vara så extrem eller restriktiv, sade Haupt.

‘En expert sa att om en diet rekommenderar att du snackar på bacon, kan du inte ta det seriöst som ett hälsofrämjande sätt att äta’, sa Haupt.

Rankingerna kommer från en expertpanel av landets främsta näringsläkare, dietkonsulter och läkare som utvärderade 40 olika dieter i nio kategorier. Kategorin inkluderade lätt överensstämmelse, sannolikhet för korta och långsiktiga viktminskningar och effektivitet mot kroniska tillstånd som hjärtsjukdomar och diabetes.

Både DASH och Medelhavsdieten tillåter människor flexibiliteten att välja bland ett brett utbud av hälsosamma livsmedel, så att de kan äta vad som passar dem bäst, säger Kelly Hogan, klinisk närings- och wellnesschef på Mount Sinai Hospital s Dubin Breast Center i New York City.

Dieterna delar ett antal liknande teman, sade Hogan massor av färgglada frukter och grönsaker, hela korn, friska fetter, magre proteiner, låg fetthalt mejeri och undvikande av livsmedel som bearbetas, förpackas eller högt i mättade fetter.

‘DASH och Mediterranean dieter exkluderar inte några livsmedel eller livsmedelsgrupper eller begränsar någonting,
gå ner ett kilo om dagen Experter räknar med de bästa dieterna för 2018
‘ sade Hogan. ‘Jag tycker att det är väldigt viktigt när det gäller hur en normal person äter i allmänhet.’

Dieterna stöds också av många vetenskapliga uppgifter som visar att de kan hjälpa människor att gå ner i vikt och undvika hjärtsjukdomar och diabetes, säger Haupt.

‘Det finns en brist på god solid forskning om kost och kostvanor i allmänhet, så det står något när en plan som Medelhavsdieten stöds med god solid forskning, säger Haupt.

Fads som Keto Diet kan orsaka snabb viktminskning, men en person kan inte behålla sådana ätbegränsningar, noterade Haupt och Hogan.

‘Dessa dieter är så restriktiva att du självklart kommer att gå ner i vikt snabbt eftersom du inte äter tillräckligt mycket kalorier för att bibehålla grundläggande aktiviteter i din kropp, än mindre någon övning. Det är inget som någon kan behålla för länge termen ‘, sade Hogan. News rankings som kommer in först som den mest bra kommersiella dieten och den mest bra tyngdförlustdieten.

‘Viktvaktare erbjuder flexibiliteten att forma din egen kost,’ sade Haupt. ‘Du måste hålla sig till riktlinjer om hur mycket du’ konsumerar varje dag, men hur ser det ut? Du kan äta vad du vill ha. Det finns inga livsmedel som är begränsade gränser. ‘

Planen gynnades också av mängden uppmuntran och ansvarighet som Weight Watchers ger sina medlemmar, tillade Haupt.

‘Vi vet att att ha det stöd, att ha folk att prata med och vara ansvarig för en plan är väldigt viktigt,’ sade Haupt.

Hogan sa att viktvaktare är bra för människor som aldrig har gjort någonting för sina vanliga matvanor.

‘För någon som bara börjar ägna mer uppmärksamhet åt vad de äter kan något som en Weight Watchers vara till hjälp för dem att börja förstå saker som det,’ sa Hogan.

Men hon tror att människor måste fortsätta och hitta sin egen väg så småningom efter att ha läst vad de kan från en kommersiell plan.

‘Vad jag inte tycker om någon kommersiell diet är att fokus inte ligger på dina faktiska matval,’ säger Hogan. ‘Det handlar om kalorier eller poäng eller siffror, och det tar verkligen bort från din förmåga att vara i linje med dina hunger signaler och dina fullness signaler och vad du verkligen önskar. Om vi ​​blir mer i linje med dessa saker, konsumerar vi naturligtvis hur mycket kroppen behöver. Att betala för mycket uppmärksamhet åt siffror tar bort från det. ‘

Dieters som vill lyckas långsiktigt måste ta en hård titt på sig själva och vad som är viktigt för dem, sade Haupt och Hogan.

‘Om du är någon som älskar restauranger, välj inte en plan som gör att du spenderar hemma över kaminen,’ sa Haupt. ‘Om du gillar vin och du väljer en plan som helt förbjuder det, så blir det så mycket mer sannolikt att du inte lyckades pågå den dieten. ‘

I allmänhet bör dieters fokusera mer på positiva livsmedel snarare än negativen, avslutade Hogan.

‘Mitt hopp i år kommer att vara ett fokus på vad du borde äta i stället för vad du inte ska äta,’ sade Hogan. ‘Det finns ingen mat som de flesta inte kan äta. Vi borde fokusera på vad vi behöver mer av och närma våra kroppar på det sättet. ‘
gå ner ett kilo om dagen Experter räknar med de bästa dieterna för 2018