gå ner 3 kilo på en vecka Extrema viktminskning

lchf viktnedgång Extrema viktminskning

WEBVTT DIG ÄR ATT KÖKA HANDLING AV NYHETERNA LIVE Klockan 10:00. DOUG: Det visar ABC som kan göra att du gör det ‘extremt viktminskning’. SHELLY: Människor omvandlar deras kropp och deras liv. OCH DENNA SEASON SOM ANVÄNDER EN TWIST. KOAT ANCHOR TODD KURTZ introducerar USA till ‘KÄR KAN VARA.’ TODD: Vi har sett detta innan. Någon som vill förlora vikt och omvandla deras kropp. Den slutliga revelationen är olaglig! DETTA ÅR, EN TWIST. COUPLES EXTREME WEIGHT LOSS. CHRIS: När du kommer med någon annan i mixen ändras det hela dynamiken. De kan vara vart annat STORSTA ALLIES ELLER VÄRSTA ENEMY. TODD: TONIGHT DIG MÖJER TIFFANY OCH KANE. Tillsammans med livsmedelstillskott har kanan tappat tiotusentals gungning. Chris: vill du ge det upp till henne? KANE: JA. CHRIS: SÄKER DU? Kan: Jag vill ge upp det själv. TODD: ALLA KOPPLARNA DETTA SEASON ÄR INGÅNG. Så nära kroppen som möjligt. De får ett bröllopspam för att planera den stora dagen. Berätta för mig vad du vill ha för din bröllop. CHRIS: Som en del av showen kommer paret att vara separerat för de sista 3 månaderna av deras överföring. OCH DÄR KAN DU GISSA Vart den stora REVEALEN PLATSER? HEIDI POWELL: NÄSTA TIDEN SOM SOM ÄR SOM ANVÄNDAR, STORER GRÖMMEN PÅ ALTEREN,
gå ner 3 kilo på en vecka Extrema viktminskning
OCH BRIDEN SLUTAR NEDEN, OCH DET ÄR ÄR INTE ATT VARA VARA VARA PÅ 90 DAGAR. TODD: FÅ FRÅGORNA KLARA. DU BEHÖVER DIN TONIGHT. TODD ​​KURTZ, KOAT ACTION 7 NYHETER. SHELLY: ATT FICKA DEN EMOTIONELLA TWO HOUR PREMIEREEN, TURN DIN
gå ner 3 kilo på en vecka Extrema viktminskning