gå ner 1 kg i veckan ex hjälper vildkatterna att vara obesegrade

äta rätt för att gå ner i vikt ex hjälper vildkatterna att vara obesegrade

Tidigare Bearkat Lou Ferrell körde i ett par körningar och gjorde en annan för att leda de nordvästra (Houston) vildkatterna till en 4-1 seger över Bayamon Vaqueros från Puerto Rico i fredag ​​s sena match i den andra omgången av Stan Musial World Series. Ferrells RBI-singel i den tredje inningen gav Wildcats en ledning på 1 0, och i den sjätte lyfte han en sakrafikfluga som satte sitt lag på topp 4 1. på Bearkat Baseball Complex. Sam Houston State ex Kolin Hatfield hade två träffar för tränaren Jack Schultea s värdlag, medan Andrew Dunn, Brandon Hicks, Kade Johnson, Eric Fry och Mike Wilson samlade en träff för nordväst.

Riktare Sonny Garcia, som spelade college boll på Texas Southern, slog ett komplett spel fyra hitter mot besökare från Puerto Rico. Garcia slog ut nio och tillät tre promenader.

Tampa Elite 4, Canton Hingstar 0

Tampa Elite förblev obesegrad i världsspelets fredag ​​efter att ha blivit tagen Canton Stallions 4 0 i ett tidigt kvällsspel på Bearkat Baseball Complex. Daniel Miller och Reid Tilson kombinerades på en fyra hitter för Tampa, som gjorde tre körningar i de tre första inningsna och korsade till sin andra seger.

Mike Wrenn, Brett Bently, Alex Ford och Kyle Hobbs körde i en körning för eliten. Steven Howard och Bently hade två träffar stycken för Sydostas regionala champs.

Samla hits för Canton var Joe Pukansky, David Yoder,
gå ner 1 kg i veckan ex hjälper vildkatterna att vara obesegrade
Phil Sabatka och Mike Doerbecker.

Long Island Storm 3, Sacramento Legends 2

Efter att ha spelat fram till midnatt torsdag studsade Long Island Storm tillbaka från en öppningsrunda förlust och slog Sacramento Legends 3 2 på fredag ​​eftermiddag.

Stormen slog först och scorade alla tre körningarna i toppen av den tredje inningen. Shortstop Mick Clark körde i ett par körningar, och första baseman Fred Rojas pläterade den andra i Long Islands stora inning.

Sacramento drev två körningar över plattan i botten av den tredje, men höger Santiago Henry blev tuff och slog resten av vägen utan att tillåta en annan körning. Henry outdueled Sacramento lefty Scott Gilbertson. Stormstartaren gav sju träffar och en promenad medan de slog ut nio.

Flint Halo Burger 2, Houston Raiders 1

De försvarande mästarna från Flint, Mich., Levde levande i fredagens första match och kantade Houston Raiders 2 1 i turneringens första eliminationsspel. Darin Dreasky och Dave Larson körde i en körning för Flint Halo Burger, och ett par krukor kombinerades för att stänga Raiders på fyra träffar.

Lee Naplin kastade fyra innings, vilket möjliggjorde två träffar, en körning och fem promenader med fyra strikeouts. spel mot ???, a? ? förlorare till ??? på fredag ​​kväll.

Northwest Wildcats 3, Long Island Storm 0

Wildcats catcher Danny Massiatte gick 3 till 4 på plattan, medan lagkamrater Eric Fry och Brandon Hicks hade två träffar vardera. Wildcatsna gjorde enstaka körningar i de första tre inningsna och Ramon gjorde det som stod upp i öppningsrundan. Christian Rojas ledde stormen med ett par träffar.

ArticlesUpdate: Walker County primärval oofficiella slutresultatetDurham körs bort med distrikts advokat s raceI 45 nordgående banor som ska stängas denna weekendSheriff: Inget foul spel misstänkt i dödsfall av par i New WaverlyNichols ut som SHSU kvinnors basketboll huvudtränareCouple hittades död i stugan Tisdag identifieradLady Hornets hoops coachen Pinellafie Johnson retiresCEO steg ner vid Huntsville Memorial HospitalSolo och ensemble medlemmar avancera till stateFisher att ersätta Farris som Pct. 1 JP
gå ner 1 kg i veckan ex hjälper vildkatterna att vara obesegrade