bra kost för viktminskning Experter ifrågasätter Alberts makthot mot B

vill gå ner i vikt snabbt Experter ifrågasätter Alberts makthot mot B

CALGARY Alberta Premier Rachel Notley lovar att avbryta elförhandlingar med British Columbia över en pipeline-tvist får inte bära mycket vikt, enligt energikunskaper. tillkännagivande att det åtminstone tillfälligt skulle begränsa ökningen av utspädda bitumenförmedlingar, vilket medför större osäkerhet för det försenade Trans Mountain-expansionsprojektet från Kinder Morgan Inc.

pratar inte mycket om det stora planet av saker, det är inte mycket av ett vapen. Howe Institute sa att det under en tid har varit informella samtal att använda hela 1200-megawattkapaciteten hos befintliga kraftledningar som går mellan de två provinserna, i stället för de 800 megawatt som för närvarande är tillåtna. att potentiellt förlora upp till 500 miljoner dollar per år på försäljningen av den extra kraften, som Notley föreslog torsdag, skulle innebära några mycket stora antaganden, sa Shaffer.

skulle anta att detta utrymme användes till det fulaste beloppet varje årstimme, till ett mycket högt pris.

har ytterligare ett tillfälle i Kalifornien, så jag vet inte att det kommer att bli en sann begränsning av marknadstillträde om det är avsikten. flytta kan också betyda högre priser för Alberta om de skulle tappa tävlingen, sa han. De hamnar i form av en konsumentskatt. förlusten av den potentiella energiimporten betraktas som ganska neutral, dock för Alberta storskaliga strömförbrukare, eftersom de inte hade väntat någon, säger Vittoria Bellissimo, verkställande direktör för Alberta Industrial Power Consumers Association.

Han sa att Kanada måste skydda miljön och uppmuntra den ekonomiska utvecklingen samtidigt, vilket har styrt den federala regeringens strategi på Kinder Morgan-projektet.
bra kost för viktminskning Experter ifrågasätter Alberts makthot mot B