bästa viktminskning Facebook-bild inspirerar Mississippi-kvinnan att släppa 85 pund

jag vill gå ner i vikt Facebook-bild inspirerar Mississippi-kvinnan att släppa 85 pund

Hattiesburg, MS (WDAM) Thompson sa att innan hon gick ner i vikt kunde hon inte köra en minut på en löpband och skulle bli avskräckt. När hon kom i form kände hon sig bekväm nog att börja gå på gymmet och tona upp. ‘ Jag brukade bli frågad ‘Hur är dina barnbarn?’ Sa Thompson. ‘Nu är jag frågad’ vad är din major? ” Thompson sa att den svåraste delen av hennes tyngdförlust resa inte gjorde ursäkter. ‘Jag får hela tiden från människor som ber om min hjälp att de inte har tid att laga mat hälsosam eller att det inte finns några hälsosamma matalternativ när de äter ute, säger Thompson. ‘Det är bara inte sant.’ Enligt Thompson kan man enkelt välja en vinaigrette dressing över en normal salladsdressing och inte äta bröd spara en person 200 till 300 kalorier. ‘Sött te är som vårt vatten’, sa Thompson. ‘De små grejerna kan lägga upp, bara genom att inte sätta majonnäs på din hamburgare, du skär ner kalorier små och liten.’ Thompson ville uppmana dem ser ut att gå ner i vikt så att de kanske inte har snabba resultat som hon gjorde. Hon ville uppmuntra andra att inte ge upp, och göra sin viktminskning resa en livsstil förändring, inte en snabb fix.City of Petal annexation updateCity of Petal annexation updateCity of Petal annexation updateUpdated: söndag 11 mars 2018 20:30 EDT2018 03 12 00:30:02 GMT.
bästa viktminskning Facebook-bild inspirerar Mississippi-kvinnan att släppa 85 pund