viktnedgång snabbt Eisai förvärvar alla globala utvecklings- och marknadsrättigheter för behandling av kronisk vikthant

bästa dieten för att gå ner i vikt Eisai förvärvar alla globala utvecklings- och marknadsrättigheter för behandling av kronisk vikthantering Lorcaserin HCI

farmaceutiskt dotterbolag till Eisai Co., Ltd. (gemensamt ‘Eisai’) tillkännagav idag att det har kommit överens med varumärket Aerospace, Inc., BELVIQ / BELVIQ XR. Enligt det nya avtalet förvärvar Eisai alla Arenas rättigheter att utveckla och marknadsföra lorcaserin.

Enligt detta avtal är Eisai ensam ansvarig för all beslutsfattande och genomförande i samband med global utveckling och inlämning av godkännanden för godkännande samt global marknadsföring för lorcaserin. De tidigare förhandlade finansiella villkoren som inköpspris baserad på nettoomsättning har också minskats och ändrats. Arena är fortfarande berättigad att tjäna 26 miljoner dollar i potentiella och regelmässiga milstolpar, inklusive 25 miljoner dollar vid den globala nettoomsättningen som uppnår 250 miljoner dollar i en 12-månadersperiod och 1 miljon dollar för godkännande i Brasilien. Alla övriga oåterkallade köpeskillnader och kliniska och kommersiella milstolpar från de ursprungliga avtalen har eliminerats. Dessutom kommer en tekniköverföring att ske för att möjliggöra för Eisai att delta i tillverkningen av lorcaserin.

Eisai kommer också att anta Arena: s exklusiva distributionsavtal med tredje parter för att utveckla och marknadsföra lorcaserin i Sydkorea, Taiwan och Israel. Eisai kommer nu att fungera som tredje part ‘exklusiv leverantör och få inkomst i form av betalning för leverans av produkt till distributörerna.

BELVIQ godkändes av FDA 2012 som ett tillägg till en minskad kalori diet och ökad fysisk aktivitet för kronisk vikthantering hos vuxna patienter med ett initialt kroppsindex (BMI) på 30 kg / m2 eller högre (fetma) eller 27 kg / m2 eller mer (övervikt) i närvaro av minst ett viktrelaterat morbid tillstånd och har varit tillgängligt för patienter i USA sedan juni 2013. Dessutom har BELVIQ blivit tillgängligt i Sydkorea via en tredje part distributör genom Arena från 2015. I 2016 var lorcaserin godkänd i både Brasilien och Mexiko och kommer att lanseras i Mexiko under varumärket VENESPRI. Dessutom godkändes BELVIQ XR, en en gång daglig formulering av lorcaserin i USA 2016.

Genom att försöka vidareutveckla lorcaserin och öka tillgången till fler patienter, förväntar Eisai att det nya avtalet ger det större frihet i sin utvecklings- och inlämningsstrategi, stöder sitt mål att bidra till att hantera obehövliga medicinska behov i den kliniska ledningen av fetma och öka fördelarna för patienter och deras familjer över hela världen.

BELVIQ (lorcaserin HCl) CIV och BELVIQ XR är FDA godkända receptbelagda viktminskningstillsatser som vid användning med kost och motion kan hjälpa till med vissa överviktiga (Body Mass Index [BMI] 27 kg / m) vuxna med ett viktrelaterat medicinsk problem eller överviktiga (BMI 30 kg / m) vuxna, gå ner i vikt och håll av den.

Det är inte känt om BELVIQ eller BELVIQ XR när det tas med andra recept, över disken eller växtbaserade viktminskningsprodukter är säkert och effektivt. Det är inte känt om BELVIQ eller BELVIQ XR förändrar risken för hjärtproblem, stroke eller död på grund av hjärtproblem eller stroke.

För mer information om BELVIQ och BELVIQ XR, prata med din vårdgivare och se fullständig produktinformation för BELVIQand BELVIQ XR.

Graviditet: Ta inte om du är gravid eller planerar att bli gravid, eftersom viktminskning inte ger någon fördel under graviditeten och BELVIQ eller BELVIQ XR kan skada ditt ofödda barn.

Överkänslighetsreaktioner: Ta inte om du är allergisk mot någon av dessa läkemedel eller någon av deras ingredienser.

Serotoninsyndrom eller neuroleptiskt malignt syndrom (NMS) som reaktioner: Innan du använder, berätta för din vårdgivare om alla läkemedel du tar, särskilt läkemedel som behandlar depression, migrän, psykiska problem eller förkylning. Dessa läkemedel kan orsaka allvarliga eller livshotande biverkningar om de tas med BELVIQ eller BELVIQ XR. Ring din vårdgivare omedelbart om du upplever agitation, hallucinationer, förvirring eller andra förändringar i mental status. koordineringsproblem okontrollerade muskelspasmer; muskeltrakt rastlöshet; racing eller snabb hjärtslag; högt eller lågt blodtryck; svettas; feber; illamående; kräkningar; diarre;
viktnedgång snabbt Eisai förvärvar alla globala utvecklings- och marknadsrättigheter för behandling av kronisk vikthant
eller styva muskler.

Valvulär hjärtsjukdom: Vissa personer som tar mediciner som BELVIQ eller BELVIQ XR har haft hjärtproblem. Kontakta din vårdgivare omedelbart om du har problem med att andas. svullnad av armar, ben, fotlar eller fötter; yrsel, trötthet eller svaghet som inte kommer att gå iväg eller snabbt eller oregelbundet hjärtslag. Innan du tar BELVIQ eller BELVIQ XR, berätta för din vårdgivare om du har eller har haft hjärtproblem.

Ändringar i uppmärksamhet eller minne: BELVIQ eller BELVIQ XR kan sakta ner ditt tänkande. Du får inte köra bil eller använda tung utrustning tills du vet hur BELVIQ eller BELVIQ XR påverkar dig.

Mentala problem: Om du tar för mycket BELVIQ eller BELVIQ XR kan det orsaka hallucinationer, känslan av att vara hög eller i mycket bra humör eller känslor av att stå utanför kroppen.

Depression eller tankar om självmord: Ring din vårdgivare omedelbart om du märker några mentala förändringar, särskilt plötsliga förändringar i ditt humör, beteenden, tankar eller känslor, eller om du har depression eller tankar om självmord.

Lågt blodsocker: Viktminskning kan orsaka lågt blodsocker hos personer som tar mediciner för typ 2-diabetes, till exempel insulin eller sulfonylurin. Blodsockernivån bör kontrolleras före och samtidigt som BELVIQ eller BELVIQ XR tas. Förändringar i diabetesmedicinering kan behövas om lågt blodsocker utvecklas.

Smärtsamma erektioner: Om du har en erektion som stannar mer än 4 timmar medan du är på BELVIQ eller BELVIQ XR, sluta ta BELVIQ eller BELVIQ XR och ring din vårdgivare eller gå direkt till närmaste akutrum.

Långsam hjärtslag: Både BELVIQ eller BELVIQ XR kan göra att ditt hjärta slår långsammare.

Minskar antalet blodkroppar: BELVIQ eller BELVIQ XR kan orsaka att antalet röda och vita blodkroppar minskar.

Ökning av prolactin: BELVIQ eller BELVIQ XR kan öka mängden hormon som kallas prolaktin. Tala om för din vårdgivare om dina bröst börjar göra mjölk eller mjölkvätska, eller om du är en manlig och dina bröst ökar i storlek.

Vanliga biverkningar av BELVIQ eller BELVIQ XR: Huvudvärk, yrsel, trötthet, illamående, muntorrhet, förstoppning, hosta, lågt blodsocker (hypoglykemi) hos patienter med diabetes och ryggont.

För mer information om BELVIQ eller BELVIQ XR, kontakta din sjukvårdspersonal och se hela produktinformationen för BELVIQ eller BELVIQ XR.

Eisai är ett fullt integrerat läkemedelsföretag som verkar inom två globala företagsgrupper: onkologi och neurologi (demensrelaterade sjukdomar och neurodegenerativa sjukdomar). Varje grupp fungerar som ett slut för att avsluta globala affärer med upptäckt, utveckling och marknadsföringskapacitet. huvudkontor, kommersiella och kliniska utvecklingsorganisationer är belägna i New Jersey; Våra upptäcktslaboratorier finns i Massachusetts och Pennsylvania; och vår globala efterfråganskedjaorganisation finns i Maryland och North Carolina.

Eisai Co. är ett ledande globalt forsknings- och utvecklingsbaserat läkemedelsföretag med huvudkontor i Japan. Vi definierar vårt företags uppdrag som att ‘ge första tankar till patienter och deras familjer och att öka de fördelar som vårdgivningen ger’, som vi kallar vår hushållsfilosofi. Med över 10 000 anställda som arbetar över vårt globala nätverk av R-anläggningar, tillverkningsställen och marknadsföringsdotterbolag strävar vi efter att realisera vår hhc-filosofi genom att leverera innovativa produkter inom olika terapeutiska områden med höga unmet medicinska behov,
viktnedgång snabbt Eisai förvärvar alla globala utvecklings- och marknadsrättigheter för behandling av kronisk vikthant
inklusive onkologi och neurologi.