viktminskning träning Effektivt sätt att gå ner i vikt snabbt överviktig

lchf går inte ner i vikt Effektivt sätt att gå ner i vikt snabbt överviktig

Ju långsammare du går ner i vikt desto bättre skjuter du för ungefär två pund per vecka, äter vettigt och lägger till träning de flesta dagar i veckan. Om du känner dig hungrig, försök lägga till i livsmedel med mer fiber / volym i din kost (tänk äpplen, popcorn). Om du inte brukar träna, börja med 1/2 timme tre fem dagar / vecka och arbeta dig upp.

Gå ner i vikt snabbt och vikten kommer snabbt tillbaka. Det kan också vara svårt på din kropp och ditt hjärta att snabbt gå ner i vikt. I allmänhet kommer du att förlora mer muskler om du förlorar snabbt (vilket är vad du vill behålla för att upprätthålla en metabolism som kommer att hålla vikt). Långsamt och stadigt vinner loppet!

Om du är seriös om att gå ner i vikt, ska du gå till din läkare först och få checkat ut. Du måste också veta vilken träning du kan göra, om någon först. Din läkare kan rekommendera att du ser en nutritionist.

Och lycka till. Jag har över 100 pund att förlora och är nu nere 14. Du är ung, så du kanske har det lite lättare än jag (jag 47).

Om du är seriös om att gå ner i vikt, ska du gå till din läkare först och få checkat ut. Du måste också veta vilken träning du kan göra, om någon först. Din läkare kan rekommendera att du ser en nutritionist.

Och lycka till. Jag har över 100 pund att förlora och är nu nere 14. Du är ung, så du kanske har det lite lättare än jag (jag 47).

Ju långsammare du går ner i vikt desto bättre skjuter du för ungefär två pund per vecka, äter vettigt och lägger till träning de flesta dagar i veckan. Om du känner dig hungrig, försök lägga till i livsmedel med mer fiber / volym i din kost (tänk äpplen, popcorn). Om du inte brukar träna, börja med 1/2 timme tre fem dagar / vecka och arbeta dig upp.

Gå ner i vikt snabbt och vikten kommer snabbt tillbaka. Det kan också vara svårt på din kropp och ditt hjärta att snabbt gå ner i vikt. I allmänhet kommer du att förlora mer muskler om du förlorar snabbt (vilket är vad du vill behålla för att upprätthålla en metabolism som kommer att hålla vikt). Långsamt och stadigt vinner loppet!
viktminskning träning Effektivt sätt att gå ner i vikt snabbt överviktig