tabletter för att gå ner i vikt Efter 8 år som presenterare

snabb viktminskning lchf Efter 8 år som presenterare

Alison Sweeney har slutat som värd för NBC: s ‘The Biggest Loser’ före sin 17: e säsong nästa månad. Den 38-åriga presentatören och skådespelerskan har varit med viktminskningsverksamhetsutställningen i åtta år och 13 årstider.

Sweeneys avgång rapporterades först av Access Hollywood och senare bekräftades av ett uttalande från NBC. ‘Efter en otrolig körning kommer Alison Sweeney inte att återvända som värd för’ The Biggest Loser ‘nästa säsong’, läste kortmeddelandet.

Moderen till två Sweeney kommer inte att vara av radar länge, men hon har två tv-filmprojekt som kommer upp på Hallmark-nätverket innan 2015 är ute. Den första, ‘Love on the Air’,
tabletter för att gå ner i vikt Efter 8 år som presenterare
premiärer den 26 september, för vilken hon också är en verkställande producent. ‘Mord Hon Bakade: En Plommonpudding Murder Mystery. År 2016 kommer hennes tredje roman, med titeln ‘Opportunity Knocks’, att släppas.
tabletter för att gå ner i vikt Efter 8 år som presenterare