snabb diet Easton välkomnar nya smoothie och juice bar och en måltid ersättning shake butik

gå ner i vikt kost Easton välkomnar nya smoothie och juice bar och en måltid ersättning shake butik

Nathan Haschak, av Easton, släppte 80 pund och slängde sin snabbkorvning för Top Shelf Nutrition, som serverar Herbalife måltidsersättning shakes med protein och metabolism boosting te. Den tidigare ägaren av Downtown Dawg på Fourth Street i Easton sålde de två år gammal presentbutik till en familjemedlem och öppnade Top Shelf Nutrition vid 306 Spring Garden St.Haschak tecknade sitt leasingavtal för Top Shelf Nutrition i april, men det var bara några dagar sedan att alla tes korsades och jag s var dotted.Chadd Lilly, av Easton, öppnade Juice Juice för fem månader sedan med co ägare Georgia Hatges och Chris Farley. Juice-baren, som ligger vid 842 Bushkill St., är värd för sin stora öppning onsdag. i butiken. ‘Jag tror att folk blir mer medvetna om sin hälsa, mer medvetna om det’, säger Lilly om varför han ville öppna butiken i Easton. Kunden kan komma in varje gång i taget eller anmäla sig till ett program . Shakes kommer i smaker som caf latte, dulce de leche, mint choklad, pina colada och vild bär och blandas med choklad eller vanilj smaksatt protein. Det finns också säsongsvarianter och kosher- och allergenfria blandningar. Kostnader kostar $ 4,50 och metabolism ökar te (i smaker som hallon, persikor och granatäpplegrönt te) kostar $ 1,50. I ljuva juice säger Lilly att de erbjuder en mängd juice ($ 5) och smoothies ($ 4 $ 5) och till och med ett skapa ditt eget smoothie-alternativ (två saker för $ 3, tre för $ 4, fyra för $ 5). Lilly säger att ingenting är fryst i butiken, och de försöker källa frukter och grönsaker lokalt och organiskt när möjliga.Populära smoothies hittills är kyrkogårdskurvan (ananas, jordgubbe, kale och mint), Red Rover (äpple, banan, hallon och jordgubbar) och Half Moon (äpple, banan, blåbär, druva och spenat). och veggie smoothies ger en brast av energi och är ett sätt att arbeta i grönsaker utan att verkligen prova dem, lägger till högskoleexamen i Notre Dame 2005. Kunder på Top Shelf Nutrition kan också välja en på en coaching och skräddarsydda vikthanteringsprogram, där en tränare checkar in thre e gånger per vecka.Elliott White, en av butikens hälsovänare, spelade arenafotboll för Lehigh Valley Steelhawks i sex år och blev senare certifierad som personlig tränare. Han säger att han är motiverad att hålla sig till programmet och att coacha andra är att ‘försöka få samhället involverat och hjälpa alla att leva en hälsosammare, aktiv livsstil.’
snabb diet Easton välkomnar nya smoothie och juice bar och en måltid ersättning shake butik