recept viktminskning Eddie Lacy vänder sig till P90X grundare

motivation gå ner i vikt Eddie Lacy vänder sig till P90X grundare

INDIANAPOLIS Bland Green Bay Packers ‘många offseason-projekt, är en av de viktigaste att få Eddie Lacy i bra form.

Lagets bästa körning var överviktig förra säsongen två källor med kunskap om situationen berättade att han tillbringade mycket av 2015 ca 20 pund över sin angivna vikt på 234. Det är inte den enda anledningen till att Packers sjönk från första poängen i NFL 2014 till nr 15 förra säsongen, men rankas högt på listan.

Viktigare än om Lacy gör P90X eller något annat träningspass tidigt är den här offseasonen att Packers ser till att han gör något konstruktivt för att bli lättare och tillbaka till bra spelform.

‘Lita på mig, det har tagits upp, det talade om, forskat, utbildningen och allt som finns där’, sa McCarthy. ‘Eddie kommer att ta hand om affärer. Jag har stort förtroende för att han kommer. Jag tror vi kommer definitivt se en annan kille i april och ännu viktigare i juli.’

McCarthy bekräftade också att Lacy jobbar med Tony Horton, skaparen av det populära P90X-programmet, med teamets välsignelse.

‘Från det program som de’ går igenom i början, är jag inte helt säker, ‘sa McCarthy. ‘Den andra delen kommer att ta (Lacy) ut till Kalifornien. Han är definitivt i ett program som tränar som han inte har gjort tidigare.’

McCarthy visste om Rodgers knäskada

Om Lacy gör P90X-träningen eller något annat, sa McCarthy inte. P90X är ett högintensitetsprogram som utförs sex dagar i veckan för allmän konditionering. Det involverar en mängd snabba kretsövningar som använder hantelvikter, motståndsband, kropp viktövningar, plyometrics, kampsport flyttar och sträcker sig.

När jag nyligen frågade två NFL-spelare om de skulle skicka en klient med viktproblem till Horton, skulle båda antagna Lacy-slipsen med honom huvudsakligen vara ett marknadsföringsavtal och att Lacy skulle vara på ett fotbollsorienterat program med en personlig tränare. kan vara fallet, men som McCarthy sa, Lacys program är denna offseason annorlunda än vad han tidigare har gjort

Arbetet med att övervaka Lacy innan han återvänder till Green Bay för Packers ‘offseason workout-program faller till Ben Sirmans,
recept viktminskning Eddie Lacy vänder sig till P90X grundare
deras nya backback coach och Mark Lovat, lagets styrka och konditionerings coach. Som tidigare körback hittade tränare Sam Gash ut med sin skjutning efter säsongen, beror Sirmans jobb på det.

‘Vi har alltid gjort det,’ sa McCarthy om offseason-övervakningen. ‘Det är alltid, oavsett om det är enskilda tränare eller styrkor, det är en vanlig process. Och det kommer att fortsätta i Eddie s speciella situation. ‘

Det hänger fortfarande med tanken att Lacy blev så tung att det skadade hans prestation och att han inte kunde tappa tyngden genom diet och träning efter att hans tidiga säsongskäl skadades. McCarthy och generalchef Ted Thompson under de senaste 10 åren har ökat med sina resurser till den punkt där spelarna har allt de kan begära för att hålla sig i bra form året runt.

Det inkluderar en toppmodern träningsanläggning; fyra styrkor och konditioneringsbussar; en matsal där spelare kan få alla tre måltider om dagen och en nutritionist, Adam Korzun, som gick med i fotbollspersonalen i juli 2014.

När han frågade hur Lacy kunde ha tillåtit sig att få sig och vara överviktig med de resurserna som var till hands, föreslog McCarthy att Lacy blev distraherad av av fältansvaret som har ökat efter att han blivit äldre. Jag misstänker att McCarthy sa att eftersom han tycker att Lacy ger en trovärdig insats denna offseason, och han ville inte kritisera sin spelare offentligt efter att ha gjort det direkt efter att säsongen slutade.

McCarthy visste om Rodgers knäskada

Den verkliga orsaken är sannolikt att Lacy helt enkelt fick lax.

‘Han kommer bli bättre från det,’ sa McCarthy.

McCarthy sa också att en rapport tidigare denna offseason att Packers vill att Lacy ska förlora 30 pounds var förtalande.

‘Green Bay Packers har aldrig, någonsin bad honom att förlora 30 pounds,’ sade McCarthy. ‘Det är helt ur riken för vad vi pratar om. Det är fakta där. Han kommer att lära av detta. ‘

Så kommer Packersna. De tittar hårt på alla möjligheter på scouting-combinaten i veckan, men en position som måste ha flyttat upp sin prioriteringslista går tillbaka.

Lacy spelar sina första två årstider i NFL, 2013 och ’14, försåg Packersna ett löpande spel som försvar måste hedra, vilket var det bästa skyddet de kunde erbjuda för quarterback Aaron Rodgers. De missade den dimensionen förra säsongen.

Och även om Packers tycker att Lacy kommer att vara i mycket bättre form i år, går han in i kontraktets sista säsong. De måste göra ett potentiellt dyrt och riskabelt beslut om huruvida man ska skriva om honom på bara ett år .

Precis som de utarbetade kör Johnathan Franklin tillbaka två rundor efter Lacy 2013 som en häck mot Lacys skademärkning på college,
recept viktminskning Eddie Lacy vänder sig till P90X grundare
så kanske de vill välja att springa tillbaka i år som en häck mot huruvida han är tillbaka år 2017.