recept viktminskning Easton resurrected Black Blue

gå ner 5 kg snabbt Easton resurrected Black Blue

Black Blue, en tredjedel av Eastons så kallade ‘Beermuda Triangle’, en restaurang / pub-trio som inkluderar Porters Pub och Two Rivers Brewing Co., började i fjol med en fizzle.

Efter att ha arbetat sedan 2011 i en mysig taverna miljö bakom Northampton Countys tingshus, skrev en medarbetare att restaurangen skulle stängas ned för januari, en uppehåll som till sist sträckte sig till juli när baren uppstod under samma ägande men med ny Förvaltningen är nu övervakad av Marcel Bedoya, som också äger Eastons Terra Cafe och Tierra de Fuego, och Tara Perruso, en före detta tapproman på Weyerbacher.

Den uppfriskade menyn innehåller ett komplett utbud av aptitretare, smörgåsar, förrätter och sallader. Från den bekanta (drabbade fläsk, nachos och chili) till äventyrliga (antichuchos, skaldjur cioppino) och till och med vegan (veggie burger med veganost och veganlasagne), har Black Blue något för att tillfredsställa varje smak.

En cocktailmeny innehåller klassiker som luftfart och Sazerac medan de slingrar in i modernitet med kombucha margarita och den hilariskt namngivna ‘jet fuel’ som är gjord med kallt bryggspresso. Vinlistan är kortfattad men träffar alla viktiga punkter mellan mousserande, rött, ros och vitt. Ölmenyn har en rad lokala bryggerier, välkända nationella varumärken och belgiska öl.

Inställning och inredning: En liten historia: En av Black Blue s ägarna, Kelly Jo Ditze, ägde tidigare det ockulta temat Which Brew in Easton, med ett dekorativt motiv som har överfört till Black Blue. Dimly lit och festooned med Halloween ljus , ett tecken som säger ‘Drink Up Witches’, ‘Skulls’ och ‘The Wicked Witch’ s fötter som hänger sig från taket,
recept viktminskning Easton resurrected Black Blue
lägger inredningen en viss aura i den mörka och mysiga atmosfären. Den svarta toppade baren sitter ca 15, med några höga, höga, runda bord i framsidan samt en full lounge med större bord på en avskild sida av restaurangen. En spindelbäddad spis med plysch stolar ger atmosfär.

Aptitretare: Black Blue s färsk ceviche ($ 10), gjord med mängder av corvina, var en peruansk glädje. Medan den simmade i sin marinade och lite tung på den sura citrusen var det totalt en välbyggd tallrik. hög med mogna mango skivor, tunna röda lökskivor, avokado och beströdda med cilantro, det var en stor aptitretare. De söta, krispiga tostonen på sidan var en fin touch.

Förrätter: Till middag fick jag en biffsandwich ($ 13.50) utan svampen. Jag förväntade mig hälften en cheesesteak, men blev förvånad när jag fick en verklig biff på en ny, knasrig rostat baguette. Biffen var seared och underbart sällsynt i mitten. Karamelliserade lök tillagde en sötma som blandade med en herbed pepparrot mayo som tillade en lätt men inte överväldigande hethet. Medan jag var en trogen fan av Black Blue-burgeren före ledningsväxeln kunde jag enkelt ordna detta på plats vid ett senare besök.

Dessert: Black Blue s dessertmeny består av kakor från en bakare i Easton s Common Space Kitchen, där flera kockar, bagare och andra purveyors använder ett gemensamt kommersiellt kök för att skapa mat till salu. Jag valde choklad espressokakan ($ 6), som var en massiv skiva, med smörglassisning och en chokladtäckt espressoböna som prydde toppen, serveras på en upphöjd träbräda. Det var tätt, fuktigt och smidigt på för rik, med sötma och storlek på efterrätten vilket gjorde att det var ett överväldigande slut på måltiden. Det var bra, men planerar att lämna mycket utrymme för att äta den eller dela den med en annan person.

Service: Jag åt i baren och bartendern var kollegial och konversation när jag kom tidigt på en torsdag kväll. Baren var mestadels tom så tjänsten var snabb, men sakta ner när baren började bli trångt för Black Blue’s Jazz Night. Maten kom ut i rimlig takt och min erfarenhet var trevlig.

Nedersta raden: God mat, bra service och en udda atmosfär gör Black Blue till en bra resa. Dess uppståndelse är en välkommen del av Eastons växande livsmedelsplats trovärdighet,
recept viktminskning Easton resurrected Black Blue
särskilt i hantverks ölområdet. Han försöker vara anonym under restaurangbesök.