mat för viktminskning Efter att ha förlorat mer än 500 pund

kosttillskott viktminskning Efter att ha förlorat mer än 500 pund

BLUE ISLAND, Ill.Feverish och sjuk i magen, med pinpricks av smärta skjuter genom hans massivt svullna högerben, Rafael Zuniga ringde 911.

Snälla sade han inga sirener: Han ville inte grannarna peka och stirra. Men när ambulansen anlände, var det med en blixtlampa och en öronspetsande blare. Grannarna kikade ut genom sina fönster. Det tog fyra eller fem personer att få Zuniga s 831 pund kropp i ambulansen, bär honom på ett jätte ark. På sjukhuset sa läkare att de kunde behandla det omedelbara problemet, en allvarlig fetma-relaterad infektion, men hans enorma vikt var nästan för mycket för benen.

‘Det var väldigt dyster’, påminde Zuniga. ‘Jag önskar att jag kunde säga att läkarna var väldigt inspirerande, de gav mig positiva nyheter, men ingen gav mig något att se fram emot.’

Fem år senare, som han berättar för sin historia i en Chicago-kafé i centrala Chicago, har Zuniga, 45, Blue Island, liten likhet med mannen i sjukhusbädden. Han bär 302 pund på sin 5 fot 10 tums ram, kanske 30 pund av det är överflödig hud från hans 529 pounds viktminskning. Hans ansikte har linjer och vinklar. Hans armar är muskulösa. Han går ibland med en käpp på grund av artrit i knä, men han träffar träningscykeln sex dagar i veckan och utnyttjar de tre tyngdlyftstationerna i källaren.

‘Du sätter mig i ett gym med någon, jag bryr mig inte,’ sa han med en glimt i sina mörka ögon. ‘På cykeln, i poolen kan jag gå.’

Viktminskningar så stora som Zuniga s är extremt sällsynta, enligt J. Graham Thomas, medforskare vid National Weight Control Registry, delvis, för att det är sällsynt att någon väger 800 pounds till att börja med. Registret spårar tusentals människor som har slog oddsen genom att förlora en stor mängd vikt och hålla den av i minst ett år. Registreringsmedlemmar har förlorat upp till 300 pund, enligt webbplatsen.

‘Det är extremt inspirerande’, sa Thomas om Zuniga s viktminskning. ‘Det visar vad som kan uppnås, via stora livsstilsförändringar.’

Zuniga, som inte har haft tyngdförlustläkarmottagning, enligt hans doktor, vägde 330 pund, när han graduerade från gymnasiet; För mycket av hans vuxna liv var han i 400 till 500 pund. Han arbetade hårt som en säljare, en offentlig försäkringsjusterare och en fastighetsinvesterare, sa han och han behandlade arbetsspänningar genom att dricka med sina vänner ungefär fyra nätter i veckan. Dricka ledde till att äta; han slutar ofta en natt med pizza eller hamburgare.

Hans vikt växte uppåt och började 2005, och han stannade i stort sett i slutet av 2009, men han kunde fortfarande arbeta. Hans föräldrar hjälpte honom och uppmanade honom att gå ner i vikt, sade han, men han var som drogmissbrukaren som inte ville ändra sig tills han träffade rockbotten.

Han ansökte om förmåner för socialförsäkringsåldersförsäkring (SSDI), som han fick på grund av lymfödem, där dränering av vätska i lymfkärlen försämras. Symtom i hans fall innehöll smärta och massiv svullnad i benen. Han slutade försöka arbeta och fokuserade på sin hälsa och förlorade 47 pund på ett år. Besviken av den totala han undersökte tyngdförlust online och upptäckte viktminskningen app förlora det!

Appen gav honom kaloriantal för de matar han åt för honom, en riktig spelväxlare. Han var förvånad över att lära sig en latte, croissant och fettmuffin kom in i ett öga som poppade 800 kalorier. Han äter faktiskt 3000 kalorier om dagen. Han gick online och hittade hälsosam mat som skulle fylla honom, bland dem en halv Boston Market kyckling utan hud och ångad grönsaker. Han åt det till middag de flesta nätter i ett år.

Han började snabbt förlora 30 till 40 pund per månad och var ner till 627 pund senast september 2013. Vid den tiden började hans SSDI-relaterade Medicare-sjukförsäkring in och han kunde äntligen börja behandling för lymfödem i benen. Behandlingen, en kombination av massage och kompression, minskade svullnaden avsevärt.

Idag arbetar Zuniga, som bor med sin mor och hans 14-åriga dotter från ett tidigare förhållande, igen som en offentlig försäkringsjusterare. Liksom många av de människor som slog tyngdförlusten odlar han mycket noggrant och övar religiöst. Han är svår för sig själv, säger han, för att han måste vara: För honom är mat en beroende, och han kan gå mycket lätt. Han håller sig borta från alkohol, äter högproteinmatar och många ångade grönsaker och dricker om en gallon vatten om dagen.

‘Jag började resa, och det är vad som håller mig i linje. Det är mitt pris, säger Zuniga, som nyligen åkte till Santo Domingo i Dominikanska republiken.

Det finns också vardagliga belöningar. Han har gått från att inte kunna bära gatukläder för att handla för vanliga storlekar. Ibland sa han, han är avskärmad av sin egen bild, glimpen i en butiksspegel.
mat för viktminskning Efter att ha förlorat mer än 500 pund