hur går man ner i vikt utan att träna Effektiva sätt att gå ner i vikt om 5 dagar

tränar men går inte ner i vikt Effektiva sätt att gå ner i vikt om 5 dagar

En av de mest nervhäftande, ångestfrämjande sociala situationer som vi möter är de som vi känner att vi är fysiskt förberedda i för att se och känna vårt bästa. Och medan jag känner till massor av män som befinner sig behöver gå ner i vikt snabbt för ett speciellt tillfälle. Jag tror att kvinnorna i huset kan komma överens med varandra, det här är en ångest som känns FAR oftare av honor! Var det första stora strandhelgen, en speciell fest vi var förberedda för, eller till och med något så enkelt som en blind date, varje kvinna förstår känslan av att behöva passa in i något plagg av kläder på mycket kort varsel som kan vara utmanande.

Men vi vet alla att det kan göras, så det finns hopp! Om du behöver gå ner i vikt inom 5 dagar för något tillfälle, kan det ganska mycket ske utan att misslyckas, över alla former, storlekar och åldrar.

Framgångsrik och permanent viktminskning tar tid och innebär en långsiktig livsstilförändring. Men ibland har du inte tidens lyx men behöver passa in i den klänningen eller de byxorna på några dagar. Oavsett om du räknar kalorier,
hur går man ner i vikt utan att träna Effektiva sätt att gå ner i vikt om 5 dagar
kolhydrater eller fettgram är det inte viktigt. Var uppmärksam på din hunger. Ät bara när du är hungrig, tugga din mat bra och äta bara för att uppfylla din hunger. Även en liten minskning av mängden mat du normalt äter bör börja din viktminskning nästan omedelbart.

Dag 2: Ändra din diet omedelbart. Gå och handla mat och köpa tillräckligt hälsosam mat för att hålla hela 5 dagarna. Köp hälsosam mat, hälsosam tilltugg och massor av de livsmedel du gillar mest är bra för dig. Eliminera allt vitsocker och raffinerade korn, inklusive vit mjöl och vitt ris. Minska ditt intag av kolhydrater samtidigt som du ökar ditt intag av proteinkällor och gröna och röda grönsaker. Alla kolhydrater du äter bör vara helkorn. Läs alla matetiketter för att kontrollera ingredienserna. Minska ditt intag av mycket stärkelse grönsaker som vitpotatis och majs.

Dag 3: Don tror att du måste äta endast låg fetthalt eller lågkalori livsmedel. Minska ditt fettintag totalt och se till att du äter högkvalitativt fett. Konsumera måttliga mängder monoättat fett, till exempel extra jungfruolja och fisk med hög omega 3-fettsyror, såsom lax.

Dag 4: Börja med ett aerobt träningsprogram på dag 1 också. Simning är en av de bästa övningarna för att gå ner i vikt i allmänhet och är till stor hjälp om du vill gå ner i vikt om 5 dagar. Träna på en löpband, gå eller vandra ute, använd en elliptisk maskin, cykla eller använd en träningscykel. Börja med att få 10 till 15 minuters aerob träning en eller två gånger om dagen, och öka med några minuter varje dag. Om du redan utövar ett par gånger i veckan, träna oftare, helst dagligen.

Hej det här är Bryan Dexter V. Iglupas,
hur går man ner i vikt utan att träna Effektiva sätt att gå ner i vikt om 5 dagar
det är tyst och letar efter det bästa viktminskningsdietprogrammet som passar dig och det finns massor av resurser på nätet för att hjälpa dig. Om du vill ha snabbare resultat följer du ett försökt och testat steg för steg träningsprogram för att få dig dit.