hur går jag ner i vikt snabbt Egenskaper för ett effektivt viktminskningsprogram

gå ner i vikt utan träning Egenskaper för ett effektivt viktminskningsprogram

Statistiken säger att cirka 50 miljoner amerikaner gör en insats för att förlora lite vikt varje år. Men bara 15 procent av detta totala antal uppnår faktiskt sina viktminskningsmål och en ännu mindre 5 procent behåller det för gott. Industrins proffs påpekar att någon val av viktminskningsstrategi påverkar hans misslyckande eller framgång i viktminskning och håller tyngden borta för gott. Problemet är att inte alla program sätts ihop lika, så du måste vara försiktig så att du kan hitta ett effektivt viktminskningsprogram.

Genom åren har studier visat att människor som följer en strukturerad plan sannolikt kommer att bli mer framgångsrika när de förlorar några pounds än de som inte. Men överflöd av viktminskningsprogram och produkter kan göra uppgiften att välja det bästa programmet ganska svårt. Gå över till listan nedan om några av de sätt du kan berätta om ett program verkligen kommer att fungera innan du faktiskt köper det:

Programmet är inte att främja kosttillskott som piller, pulver, injektioner och liknande som inte godtas av professionella hälsoutövare eller fitness- och dietexperter. Programmet gör inga påståenden om att hjälpa dig att förlora betydande vikt på en mycket kort tid. Löper programlönen i linje med den globalt rekommenderade vikten av viktminskning? Om inte, då borde det höjas en röd flagga. Tänk på att om ett program verkar vara bra för att vara sant, är det förmodligen det. Programmet är utvecklat av en medicinskt utbildad professionell som läkare och / eller registrerad dietist, eller åtminstone fullt stöd av flera av dem. Det har ett stort antal kunder som lyckades kasta bort överskott pund framgångsrikt och hållit det bra för gott. Åtgärden av ett riktigt effektivt viktminskningsprogram är inte hur många som har tappat några pund med det, men hur många uppnådde sina mål och behöll det. Programmet innehåller både motion och diet för att främja varaktig och säker viktminskning. Rollen av kost och motion för att uppnå viktminskning har länge etablerats och erkänts. Således kan något program som saknar något av dessa två element vara mycket osannolikt att ge ett positivt och varaktigt resultat. Programmens matplaner är inte alltför restriktiva och kan följas under lång tid. Restriktiva dieter kan få dig att kasta bort pounds snabbt men deras effekter är ofta tillfälliga. Varför? Eftersom du inte kan följa det mycket länge. Och när du slutar kommer din kropp att göra ett försök att kompensera för de tiderna av deprivation och resultera i att längta efter ofta och äta mycket. Det kommer inte att skada din hälsa på något sätt direkt eller indirekt. Människor som försöker kasta bort pund gör det för en hel massa olika skäl, men i de flesta fall är det för att de vill bli mer attraktiva, flytta snabbare eller känna sig mer självsäker. Medan det är okej att ha dessa skäl i åtanke bör du glömma att den viktigaste orsaken till viktminskning borde vara att ha bra hälsa. Programmet harmoniserar med dina behov och personlig lust. Oavsett hur bra ett program är, om det är helt motsägelse mot något av dessa element, vann det dig bra. Om du vill vara säker på att du ser dig själv i slutet av ditt program, gå med en som du verkligen gillar.
hur går jag ner i vikt snabbt Egenskaper för ett effektivt viktminskningsprogram