gå ner snabbt i vikt på en vecka Efter en spår av oegentligheter

kalorier isbergssallad Efter en spår av oegentligheter

Lake Park (Palm Beach County) Dr. Charles Curtis har blivit disciplinerad flera gånger av Floridas styrelse för osteopatisk medicin sedan slutet av 1980-talet, inklusive en fyra års licensavbrott för överskrivning av narkotika som bidrog till döden av en drogmissbrukare.

I juni 1987 utfärdade styrelsen Lake Park osteopatet ett ‘vägledningsbrev’ efter att han misslyckats med att överlämna till styrelsen register över en Juno Beach kvinna som han behandlade för en urinvägsinfektion.

Curtis föreskrev en penicillin som antibiotikum, även om kvinnan hävdade att hon hade sagt att hon var allergisk mot penicillin. Hon krävde sjukvård nästa dag, tydligen på grund av en reaktion på drogen, styrelsen registrerar staten.

Tre månader senare var Curtis i trubbel igen. Styrelsen gav honom ett andra vägledningsbrev efter att ha anklagat honom för att förskriva överdriven mängd narkotika till en drogmissbrukad man och hustru. Kvinnan besökte honom två eller tre gånger i veckan och lämnade med recept för Dilaudid, styrelsens dokumentstatus.

I december 1987 lade styrelsen Curtis på provet i ett år och bönade honom $ 1000 efter att ha anklagat honom för att förskriva Dilaudid för att avvika en patient från beroende av drogen. Curtis saknade ett tillstånd som krävs enligt federala bestämmelser för en läkare att utföra drogavgiftning, styrelsemedlemsstaten.

Chelationsterapi antogs i styrelsens beslut att återigen placera Curtis på prövning i ett år i augusti 1989. Styrelsen hävdade att doktorn startade en kvinna på chelation utan att hålla adekvata journaler som bedömde hennes tillstånd.

Drog var involverade i en Curtis-döds död. En 49-årig Jupiter-bosatt Curtis hade behandlats i mer än tre år hittades flytande ansikte ner i sitt badkar den 28 november 1987, Palm Beach County State Attorney’s Office debiterade Curtis med skyldig försummelse, en andra graders misdemeanor, för att förskriva drogerna till kvinnan, domstolen visar filerna. Han bad ingen tävling och dömdes till sex månaders rättegång,
gå ner snabbt i vikt på en vecka Efter en spår av oegentligheter
domstolsrekord visar.

Händelsen ledde till en undersökning av den osteopatiska styrelsen, vilken suspenderade Curtis ‘licens i oktober 1990 i fyra år och bönade honom $ 10 000 enligt styrelseposter.

Med sin licens återställd, erbjuder Curtis chelationsterapi och inklusive hårtransplantationer vid Lake Park Medical Center.

Curtis svarade inte på telefonsamtal och ett brev som sökte kommentarer. Joseph Godorov bor i ett Coral Gables hem som bedöms till mer än 900 000 dollar och samlar antikviteter och lyxbilar, bland annat en 1973 Rolls Royce och en 1940 Cadillac.

Men det var inte alltid det goda livet för Godorov, 67, som praktiserar och chelaterar terapi i sydväst.

I oktober 1977 anklagades Godorov för 19 felonymer av misspreskriberande droger som amfetamin och Quaaludes, en allmänt missbrukad sedativ som sedan dess varit förbjuden.

Den osteopatiska läkaren, som sedan praktiserades i St Petersburg-området, dömdes och dömdes till tre års fängelse. Han tjänstgjorde omkring två år i statligt fängelse, enligt Florida Department of Corrections.

Florida Board of Osteopathic Medicine suspenderade Godorovs licens i juni 1979. Godorov överklagade, men upphävandet upprätthölls av en domstol. Den osteopatiska styrelsen återupptog sin licens i juni 1983.
gå ner snabbt i vikt på en vecka Efter en spår av oegentligheter