gå ner i vikt program efter att ha förlorat 100 pund

gå ner i vikt snabbt och enkelt efter att ha förlorat 100 pund

bara gradvis byggt upp min körsträcka över tiden, sa hon. var beroendeframkallande. När de första tio punden kom ut, då skulle jag tro att mycket längre kan jag gå? Tja, låt försöka med ytterligare en tio. Och hon lyckades gå ner i vikt utan ett gym medlemskap, en personlig tränare eller kirurgisk hjälp. Hon hade dock kärleken och stödet till hennes man och vänner.

Nu när hon är över 90 pounds ljusare och kör hennes första maraton, säger McCrary att hennes liv har förändrats helt.

tänkte alltid att om jag gick ner i vikt skulle jag vara samma person bara i en annan kropp. Men när du tränar förändras hela din utsikter och du har verkligen mer energi. Du mår verkligen bättre, sa McCrary.

McCrary avslöjade också den euforiska känslan hon hade när man försökte på kläder och insåg att punden verkligen smälte bort.

Första gången jag satte på ett par byxor som var en storlek 4 och de var för stora och jag var tvungen att be säljaren att gå tillbaka och få en storlek 2 skrek jag snällt i omklädningsrummet, sa hon. släpp ut en liten skrik jag gjorde för att jag aldrig ens varit så liten även i gymnasiet. Viktminskningstransformationen har varit så dramatisk att hon till och med presenterades i Louisiana Health Fitness Magazine.

är bara en historia som kommer att fånga mycket uppmärksamhet och inspirera många människor som kan vara i samma situation eftersom det inte bara är svårt att förlora mycket, men om du inte överviktar det svårt att springa en maraton så att gör båda, det är en stor framgångshistoria där. Det krävs mycket engagemang och självmotivation för att kunna göra det, sade tidningsägaren Mary Piper.

McCrary delade också några visdomsord för andra som försökte gå ner i vikt. Det första steget är att hålla en matdagbok och skriva ner allt du hör.

måltid, varje mellanmål är ett medvetet beslut och om jag befinner mig, glider jag lite, börjar jag skriva allt ner som jag äter och håller en matdagbok, sa McCrary. stor sak är bara konsistens och om du rysar, imorgon en ny dag. Moms behöver verkligen veta att det är OK att ha mamma att de behöver göra det för att vara friska för sig själva. Jag berättar för mina barn hela tiden, jag är en bättre mamma, för jag är frisk och jag kan bättre ta hand om dig. detta inlägg att inspirera dina vänner!

Hej, jag hade detta problem och försökt så många saker. Olika saker fungerar för olika människor och jag hade turen att hitta en som fungerade för mig. Jag förlorade 18 pund på en månad utan mycket motion och det var en livsbyte. Jag blev lite generad att skicka min före och efter bilder här men om någon egentligen bryr sig om att höra vad jag har gjort så hjälper jag mig gärna på något sätt. Jag önskar att någon skulle ha hjälpt mig ut när jag kämpade för att hitta en lösning, så om jag kan hjälpa dig så skulle det göra min dag
gå ner i vikt program efter att ha förlorat 100 pund