gå ner i vikt på en månad Efter blåsning Brighton Gig Jordan Allen släppa sin ode till Posh Uni Girl på en Bender

dietmat recept Efter blåsning Brighton Gig Jordan Allen släppa sin ode till Posh Uni Girl på en Bender

Ställ i en breakneck takt med knappt andra för att fånga andan, den brusande nya singeln är avsedd för en viss femme fatale med en aptit för de oönskade sakerna i livet.

Inspelad i Manchester och producerad av David Rahad Jones, har denna nya studioinspelning alla kännetecken för den ursprungliga demo som hade blivit ett parti som startade häftklammer i sin levande kanon, men omarbetades med tempot upped för en extra elektrisk intensitet.

Fortfarande vänner nu, det verkliga livet Rosie är inställt på att presenteras på enklädnaden, plus ett begränsat utbud av t-shirts som ska säljas på bandets kommande brittiska turné, en körning av datum är de största utställningarna av sin karriär hittills .

Göra vågor tidigt i 2017 med deras triumferande och röra Livin ‘La Vida Bolton välgörenhets EP, spelade bandet också till 2500 utsålda kapacitetsmängder på Manchester Academy till stöd för nordkompisarerna The Sherlocks, med vilka de spelade en uppsjö av shows tillsammans tidigare i år.
gå ner i vikt på en månad Efter blåsning Brighton Gig Jordan Allen släppa sin ode till Posh Uni Girl på en Bender