gå ner i vikt med proteinpulver Edmonds hälsosam kost

vill gå ner i vikt Edmonds hälsosam kost

Chokladtryfflar Även om 14 februari är Alla hjärtans dag anser jag att hela februari är månaden kärlek och självomsorg. Vi är väl förbi vinterns helgdagar och vårdas till Alla hjärtans dag, som råkar vara semestern med näst högsta försäljningen av chokladgodis. (Halloween är först!) Det är lätt att tappa bort det faktum att många av oss har försökt att bli av med extra vikt som uppnåtts under vinterns helgdagar (Thanksgiving through New Year Having sweets betyder inte att du måste överhämta.

Så många vet du, min filosofi har varit måttlig. Njut av din godis. Välj mörk choklad över vit choklad och mjölkchoklad. En bit högkvalitativ choklad kan vara mycket tillfredsställande, speciellt om du äter det långsamt och medvetet. Kom ihåg att mörk choklad är full av antioxidanter, så du måste inte slå dig själv för att ha en liten bit!

Silkesmörka Choklad Avokado TrufflesDash av havssaltPrepar en monteringslinje med en tallrik och ett pergamentpapper. Tape papperet nedåt för att förhindra att det rör sig. Strö det med 2 matskedar av kakaopulver.

Skaka en matsked av smeten och rulla in i en boll.

Rulla bollen över kakaopulveret på pergamentpapperet. Placera den på plattan.

Upprepa tills all smet rullas i bollar och täckt med kakaopulver.

Kylbollar 2 3 timmar tills härdad och njut! Kom ihåg att äta dem långsamt, njut och dela!

Av Deborah Binder

Deborah Binder bor i Edmonds med sin familj. Hon är en foodie som älskar att laga mat från början och delar experimenter med familjen och vännerna. Hon deltog i kulinarisk skola på östkusten och frilanser runt staden för lokala kockar. Hennes nuvarande intresse för mat lär sig att äta för hälsa och välbefinnande, samtidigt som man njuter av bordets nöjen.

Senaste kommentarerJim Stevens på samtalet: Den mörka sidan av sommartid En mycket ny undersökning från Princeton indikerar att de flesta amerikaner gillar DST (55%) eller ser det som en mindre störning. Endast.

Nathaniel Brown på Edmonds School District studenter planerar att delta i National School Walkout March 14Interesting, antalet tummar ner. Det verkar som om ett antal anonyma människor motsätter sig att lära barnen om frihet.

Darrol Haug på Edmonds polis: Tonåring sent för fotbollsträning gjorde en historia om att vara stoppad. Om 120 uttalanden och tummar upp för hur polisen har hanterat denna situation. Inte så många i motsats.

Mike Murdock på Edmonds polis: Tonåring sent för fotbollsträning gjorde upp historien om att stoppas. Det verkar som att herr Nelson har gått in i skamshallen på den här.

Darrol Haug på samtalet: Den mörka sidan av sommartid På sommaren får du mer dagsljus att protestera på gatorna. Jag förstår inte varför eliminering av DLS är.

Karen Shiveley på samtalet: Den mörka sidan av sommartidPeriodiskt kommer en statlig lagstiftare att föreslå att man eliminerar sommartid, men det hör aldrig ens en hörsel. Varför är det så?.
gå ner i vikt med proteinpulver Edmonds hälsosam kost