gå ner i vikt kost Eddie Lacys roll med Seahawks blir mer otydlig

gå ner ett kilo om dagen Eddie Lacys roll med Seahawks blir mer otydlig

SEATTLE Förra söndagen, när Seahawks pressade ut en 12 9 seger över San Francisco 49ers, kämpade Eddie Lacy tillbaka från sidelinjen, en hälsosam inaktiv för första gången i sin karriär.

‘Det finns inget positivt sätt att ta det’, sa Lacy onsdag innan hon tränade på Virginia Mason Athletic Centre i Renton. ‘Jag var den mest positiva jag kunde vara. Det är min första gång som har hänt med mig, eller vad som helst. Prova som de tre tailbacks före Lacy. Lacys kontrakt innehåller ett incitament på $ 62 500 för varje spel han är aktiv.

Seahawks coach Pete Carroll sa onsdagen att Lacys roll fortsätter att vara en ‘vänta och se’ situation och lämnade inte detaljer om huruvida Lacy borde förvänta sig att vara aktiv söndag när Seahawksna spelar i Tennessee.

Det är inte riktigt hur Lacy trodde att hans Seahawks karriär skulle gå i mars då han undertecknade ett kontrakt på ett år med prestations- och viktminskningsincitament, och är värt upp till $ 4,25 miljoner.

I en ESPN-berättelse som publicerades onsdagen öppnade Lacy om de viktiga incitamenten och berättade för Kevin Van Valkenburg att när han undertecknade kontraktet antog han att resultaten av de vanliga vägarna skulle förbli privata. ESPN-historien noterade att Lacys agentur tweeted resultaten av de första två vägarna.

Carroll har angett att Lacy träffade varje viktmål i kontraktet. Varje mål kom med en bonus på $ 55.000 för Lacy.

‘Jag hatar att det måste vara offentligt’, säger Lacy i ESPN-berättelsen. ‘För att det är så, om du inte gör det, vad händer? Klart får du inte pengarna, men vad som helst. Jag bryr mig inte om det. Det är bara mer negativa saker som kommer att komma. ‘

Lacy avslöjade också i ESPN-berättelsen att det alltid har varit svårt för honom att gå ner i vikt och sagt att han har blivit skadad av den feta skammen han upplevde på sociala medier sedan hans vikt ökade till 267 pund efter ankeloperation i slutet av 2016-säsongen.

‘Ibland önskar jag att jag var en person med hög metabolism som bara kunde äta vad de vill och kan inte få ett pund’, säger Lacy i ESPN-artikeln. ‘Du har vissa lagkamrater som är som’ Man, det gör det inte ‘Det spelar ingen roll vad jag äter, jag kan inte gå upp i vikt.’ Och jag gillar, ‘Det spelar ingen roll vilken typ av kost jag är, det är super svårt för mig att gå ner i vikt och det’ Det är så lätt för mig att sätta tillbaka det. ‘ ‘

Lacy sa att han gick med på att prata med ESPN för berättelsen ‘bara för att ganska gott sluta alla samtal om det.’

‘Ur mitt perspektiv är det vad det är, och det borde inte finnas något skäl att prata om det någonsin igen,’ sa Lacy.

Lacy är listad på 5 fot 11 och 250 pund på Seahawks ‘roster. Han vägde 231 pounds när han valdes av Green Bay Packers i andra omgången av NFL-utkastet för 2012 och i genomsnitt uppgick han till över 1 100 rusningsverk och 10 touchdowns i hans första två årstider.
gå ner i vikt kost Eddie Lacys roll med Seahawks blir mer otydlig