gå ner i vikt frukost Edmonton Oilers förlorar Ryan Nugent

tips på viktnedgång Edmonton Oilers förlorar Ryan Nugent

SAN JOSE, Calif. Ryan Nugent Hopkins säsong av missnöje tog en annan grym tur till torsdagen när han diagnostiserades med en hjärnskakning efter att Arizona Coyotes försvarare Connor Murphy nailed Edmonton Oilers centrum med en hård axelkontroll bakom nätet tisdagskväll.

Slaget var inte smutsigt, men det var beslutsamt och det stoppade RNH i hans spår.

Murphy axel skakade Nugent Hopkins huvud halvvägs genom andra perioden och han återvände. Medan Oilers huvudtränare Todd McLellan kallade det en hjärnskakning, är ett slag mot huvudet ett slag mot huvudet.

behandla det med barnhandskar på den här tiden, säger McLellan.

där vi är i ståndpunkten och årstiden, kommer vi inte att lura runt med det. fem Oilers-spel kvar efter torsdagsspel mot Sharks, du måste undra om han spelar igen den här säsongen efter att ha missat sju veckor och 23 matcher med ett brutet finger, led strax före hela stjärnbrottet.

Skadan till RNH fortsätter spiralen av skadade spelare. De förlorade 336 man spel, högsta i ligan. Bara framåt Taylor Hall och Mark Letestu har spelat alla 77 matcher, och defenseman Andrej Sekera har saknat bara ett spel. Nugent Hopkins, Connor McDavid och Leon Draisaitl i mitten har varit i linjen tillsammans för bara 10 matcher.

Nuge kunde ha spelat mot San Jose, jag har haft honom i centrum med Leon igen, precis som vi gjorde i Arizona, sa McLellan. tyckte att det var en ganska effektiv linje de första 30 minuterna där tills han blev skadad. Jag vet inte om vi får se det alternativet igen. har spelat 51 matcher med 33 poäng.

har så många skador, vi (tränare) vet inte vad vi har och vad vi inte har, säger McLellan.

BURNS BUDDY

Hall är ett stort fan av Sharks defenseman Brent Burns, en lagkamrat på Kanada vinnande världsmästerskap laget förra våren i Prag.

Burns gick in i matchen med 26 mål och 65 poäng, andra bland NHL blueliner till bara Ottawa två gången Norris Trophy vinnare Erik Karlsson.

en fantastisk spelare, en av de mest dynamiska spelarna i ligan på den blå linjen, sa Hall. kanske inte vara den bästa defensiva killen, men jag tror att om han gjorde ett åtagande till det, kunde han vara den bästa avstängningskillen i ligan. Hans förmåga, hans storlek, hans styrka, inte många killar kan matcha det. Och han fick ett bra skott (311, andra bara till Alex Ovechkin). Han skjuter alltid för pinnar. hitter

Sharks, som tyckte om Darnell sjuksköterska Whuppin av Roman Polak sista gången lagen träffades i Edmonton, kallade upp slugger Micheal Haley från deras AHL farm club, San Jose Barracuda som spelar ut från samma SAP Center, Naturligtvis kämpade de tre minuter in. Ingen skada, men fetma för båda som de fick majors. Sjuksköterskan såg ut som om han var mer än villig när de två kvadrade bort och visste att det skulle komma. Han medgav att han korsade linjen och han tjänade en tre spelupphängning för att komma till försvaret av Matt Hendricks, som han trodde (felaktigt) hade avsiktligt spillts i styrelserna av Polak tidigare.

Sharksna heter Haley, som har 160 karriärprofekter (32 i NHL), var ett inte så subtilt budskap på två fronter: de avtog en tuff kille för sjuksköterska och de lät särskilt lita på någon av sina egna stamgäster att ta 6 fot 4, 213 pund Sjuksköterska i samband med spelet även om Brenden Dillon (6 fot 3, 220 pund) har haft tre skrotor i år. Den 5 fot 10, 205 pund Haley, som tog Dainius Zubrus plats på Sharks fjärde raden torsdag, har 67 NHL-spel, tre mål, en assistent och 210 PIM. I 11 matcher den här säsongen har han sex slagsmål. Han släppte också vantarna med Jared Boll, Chris Neil och Tim Jackman, fighters alla tidigare, så Haley, en mycket bra hockey / lacrosse spelare som växer upp i södra Ontario men saknar färdigheterna att spela i NHL som en vanlig, plockar inte hans fina fläckar.

Sharks tränare Pete DeBoer sade att uppmaningen till Haley hade lika mycket att göra med Matt Nieto som ut med en knäckt knäcka än en sjuksköterskes observation, också att Haley har varit en vanlig uppringning, även om den mer skickliga farmhanden ryska vingen Nikolay Goldobin har spelat 10 spel och hård arbetare Barclay Goodrow 14. Och en gång Oiler farmhand Bryan Lerg har varit mycket bra i AHL.

Optiken var särskilt bra. så händer, jag kämpade varje annat spel, så det var en del av min roll, sa Haley.

Hendricks sa tidigare i veckan att om Sharks skulle kalla upp en stridsflygare för att försöka få ett pund kött från rookie sjuksköterskan, skulle han helst inte alls. Han sa att Oilers defenseman rookie borde undvika den konfrontationen.

Han hade bara axeloperation. Den 20-åriga centrum som bär nr 88, är borta till University of Connecticutt nästa säsong för att spela i Hockey East.

Todd andra pojke, Cale, en högskola sophomore är en av de bästa unga golfare i Bay Area. Han hade tillbaka till hål i en på en turnering 2014.

KONTRAKTENS ART

Sharks betalar $ 40 miljoner till sina topp sju spelare, vilket inte lämnar mycket för någon annan.

Jumbo Joe Thornton gör $ 6,75 miljoner, Patty Marleau $ 6666 mil, Joe Pavelski och Logan Couture $ 6 mil och försvarare Paul Martin $ 4,85 mil och Marc Eduoard Vlasic $ 4,25 mil. Pavelski är underbetald med cirka 1 miljon dollar från sin statistik (113 mål de senaste tre åren), Couture var lite överbetalt eftersom han bara hade två säsonger över 60 poäng.

Jumbo, som har 1.329 poäng i 1.358 karriärspel och är en slam dunk Hall of Famer, har en fantastisk säsong på 36 (37 i juli) med 70 poäng och ett plus 27 betyg. Förra året hade han 65 poäng och var minus 4. Han 31 i karriärpoäng, och bra inom räckhåll för Brendan Shanahan (25, 1.354 hela tiden).

Han har ett år kvar på sitt kontrakt, liksom Marleau, och många tror att Thornton kommer att skriva ett annat kortavtal med Sharks, kanske till och med gå ett år i taget som Joe Sakic mot slutet.
gå ner i vikt frukost Edmonton Oilers förlorar Ryan Nugent